Мене и не мора згоден, да ми се најде како припомош за поправки и за други поомразени од моја страна обврски по дома извршување. Ама сакам да го добијам како новогодишен подарок испорачан во точно 00.00 може ?! Поздрав до тебе и до Диносаурусот. Возвраќам поздрав до Дивајнбатерфлај, Лепааа, Џокси (кој ич не е фрик), Твити и Старбакс, .
Еден поздрав до сите на форумов кои имаат мерак да стават слики во Модни критики ама не ставаат зашто си мислат дека некој сигурно ќе ги познае Спојлер ако има други такви освен мене Уствари поздрав и до оние кои ставаат слики во модни критики, заради храброста Спојлер која, aj, можеби и јас ќе ја соберам во скоро време или евентуално некогаш Морав негде да си ја споделам недоумицата
СП до Ненушка, да не се дава, прекрасна е До Нејтири, зашто од памтивек е тука До Карак, почесто да ја има
СП до Лепа и Гоу Најголемите користачи на смајливо ,, ,, Можете дури и да си се присвоите и место да пишува ќе пишува :гоуилепа:
Ќе се надоврзам на поздравот погоре Поздрав и до оние кои го сакат неговиот двојник, д френч гај Guillaume Canet
Сакам да ги поздравам и воедно да им се извинам на сите оние кои ги повредив во СДК. Иако не сакав да звучам злобно и арогантно,така излезе. Немав намера да осудувам смрт на друга личност. Поготово не некој кој го почитувам како личност и музичар! Жал ми е. На ви китки!
Специјалка до Лудото девојче! Доблест е да се смееш и кога не ти е до смеење... Ќе биде подобро, само биди си позитивна како секогаш. Те гушка колешката од циркузот, духот Дузи.
... до Bright, бидејќи го има најубавиот аватар на форумов. (уште сум под импресии од дотичниот филм, морав!)
Поздравче до сите кои песнава им буди спомени и носталгија http://www.youtube.com/watch?v=OAAU7VL66u4
До сите ранобудници оваа утро Уште поголем поздрав до сите кои моментално-како мене си го пијат утринското кафе Е навистина денот е поубав вака рано насабајлечки ,не ми треба сонце,сонцето го имам кај мене дома
Сп до сите кои се борат да успеат во животот и покрај сите потешкотии што ги носи истиот . Сп до сите кои имаат свое јас и знаат што сакаат. До сите ранобудни оваа утро :
До Пирамитка Ај ај тие финти на некој друг кажувај ги. Дај ваму ќе смениме батерија и џоа нов ќе е. Признај си дека не сакаш да ми го дадеш, кој признава пола му се простува Воедно поздрав и до жените што сакаат костумосани сексипуљави мужи Уф мама миа
СП до tinkerbell која крати и пусти по слики (ме насмеа бре девојче) teddyGrey кога и го видам аваторот мислам дека тоа слончето ќе ми излезе од екран Enca69, Maca99, calliope i Ana Karenina