Росонерка увек успева да ми допре слаба хормонска тачка со мужишта!!! Се пролигавив, молим те, другпат вакви фотки приватно по лп. И специјален поздрав до роденденката Ливинг.
СП, СП, СП.... до Fearless , СП до: zhap4e, t.w.e.e.t.y ,LivingGlam, julie77, Abeja, lunicka, Bright, thinkerbell, Lepaaa, ljubam, tinkerbelll, Shelea, tanja6, TeddyGrey, jarec6, Artemission, teddybear, starbucks, Theodora, Marilyn-Monroe, bittersweet, calliope, Mishela, Saya, LoVeR, Blond, Hipica, spellbound, LittleDevil, maca99, lolyta777, MacaLove, ........................... и сите не наброени Да имате најубав ден П.С. Се извинувам на долгиот список .
Специјален поздрав до цел форум!!! Немате поим колку ми го збогатувате секојдневието, и премногу ми значат добиените честитки. Повелете на парче лесна кремаста ванилеста торта, таква служам. Ве гушкам сите по еднаш, денов ми е еден од најубавите што сум ги имала во долго време, и ви посакувам и вам безброј такви денови.
Искрено и длабоко сакам да ги поздравам Vendii, Fearless, Maca Love, Tweety, Adi 888, Acerola, Wild Cherry, Lepaa, Nenuska, Ozzy Angel, Nenuska. Ви благодарам на сите што со причина или без причина ми пративте порака и напишавте такви моќни зборови, што ме поздравивте и опишавте како ме доживувате. Ви благодарам што сте такви, а за мене тоа значи Големи. И ја поздравувам Хипи што ме насмеа слатко со постот во СДК. Едит- Драгата Серафимка..си знае самата колку ја ценам.. *
Поздрав до сите мажи на форумов! Јас сериозно не знам како издржувате во овој женски хаотичен свет, а некои од вас се толку фини што и совети делат. Thank you
СП ... до сите мои обожавани и мили на форумов ... од мене и моето ново милениче лап топче Частенка од мене
СП до неколку душички што ги заборавив и сакам да ги поздравам BeYourself, firequeenn, Adi888... . Воедно НАЈСП до сите славенички. Честит именден на сите кои се викаат Катерина. Нека ви е вечно името.
СП до еден прекрасен креативен створ Shelea, кој не знае да каже нешто што не е вистина, или пак не е паметно.
Поздрав до момево над мене ^, не' заборави, срам да ти е. Ама простено е, тазе печени гулапчиња, само за убаво нека е. Поздрав и до моето Мече, каков ајвар ми донесе, ние недомаќинлук тераме веќе 10-та година по ред и просиме ајвар, а Мечето културно - повели, поклон за Новата година. Е ај не!
СП до момичето над мене. Оти ми е мерак. СП и до Серафима - зашто е едно мило, смирено женче. Теди и Лолипоп - зашто они беа првите кои ми помогнаа да се вклопам тука. Реина дел сур - оти е едно мило суштество. Ангел92 - зашто е многу добродушна, спремна да ислуше. Како што претходно кажав - прав ангел. МиссСпарк - ми се допаѓа како размислува. Фина девојка К.и.м - се ближи Нова Година, пак ќе споделуваме идеа за рачно изработени украси. Ве гушкам! Едит: Сп и до ЛитлДевил, се прашувам зошто си го избриша постот од темава? Баш ми се допадна.
Фала на поздравот Би Ју, и мене ми текна да знаеш Ти беше виновникот за моите убави украси, поздрав и до тебе Сакам да ги поздравам и Викиче и Анннни. Ми фалат овие девојки.
СП до цел форум до сите кои се во контакт со мене, до сите кои добиле, или од кои сум добила ѕвездичка А најголем СП до Би Ју.
СП до Најубавата на Петко. Абе чудо од девојка си. уживанции ми е кога те читам. Спонтана, позитивна, мила, заљубена. Поздравејшн, и не расти ко квасец сега молим те. и !!!