Денес СП до Beauchamp (многу убави очиња а и шминката,се гледа сепак),CIA (фала што не земаш хотелот ексра),Libera( ми фалиш,активирај се малце повеќе),Hiii (знаев јас дека ќе успееш! ) ,Pelikuna (мило ми е што си ок) и Towelie (мило ми е што се разбираме)! Си ги немам поздравено,а исто ми се мили и да знаете ве читам и вас,ме радувате
Да си упатам и јас еден поздрав до Старбакс,БоаВиста,Пеликуна,Црешичка,ЛилБејби и сите други фанови на Реал на форумот .
СП до судијата кој денес ќе суди на мечот Реал Мадрид - Барселона. Со лесно нека е. ПАЗИ ШТО ПРАВИШ ПРИЈАТЕЛЕ !!!
Не довојам Барселона-Реал и онака има доволно поздрави упатени за тоа.. *јас еден спешл до сите кои : -вечерните часови ке ги поминат пред ''малите екрани'' -гризејќи нокти од нервоза -урлајќи по судиите,играчите,спротивниот тим..сеедно *до сите што после ќе одат на after-party *до сите што вечерва се надеваат да фатат спортска Да не ја должам До сите што вечерва ќе го гледат дербито Реал-Барселона Нека е со помин!
Спојлер Fuck YEA ! http://www.youtube.com/watch?v=cCL39I4T8-g The reason why i hate Barcelona х да не бидам оф топик СП до оние кои се упорни во Тим А vs Тим Б
СП до сите што им е преку таквото веќе од оние крзнени елеци, што секоја втора ги шета низ град.. Не знајш дали луѓе или поларни мечки се движат по улица теее Спојлер