N.A.T.A.S.A things'll never be the same without you http://www.youtube.com/watch?v=fc9Szhn7U88 Спојлер
Поздрав до Лилит, додуше мојата мека кожа те поздравува и ти се поклонува за пилингот. И вака еден правнички совет би ти препорачала да си го патентираш производов Поздрав до Теодора, зашто е прекрасна, паметна млада дама Поздрав до Џули, Спаркс и Боа, прекрасни девојки со спортска душа Поздрав до Марама, Старфиш, Мис Независна за нашето историско кафе Или ова И поздрав до Шилеа, девојката со уметничка душа, со прекрасен глас и шарм
...до Геа. Затоа што е посебна, своја, единствена, забавна. И затоа што е одлична мајка а претпоставувам и сопруга.
Топли поздрави до Џокси фрикот - во последно време, или те снемува, или стварно се разминуваме низ темите. и до Најубавата Петкова, што ме зарази и ми се присака да си купам лила-кармин, иако органски не ја поднесувам бојата, море женче, ќе те здробам! Фаќајте гушки!
Абе немој такви јавни закани, молим ти се , ќе те тужам, па дури со извичник , цк, цк, цк . Карминот си е топ, да си купиш, ич да не му ја мислиш, баш е дамски и онака несекојдневен . Јас понекогаш и за по дома си ставам . Ајт и до тебе поздрави и гушки .