Ај и јас да си поздравам, ретко го правам тоа ама од срце е Да си ја поздравам Лудото за нејзината подршка, без неа тешко ќе одеше , а и Теди Трендафилка која е одлична домаќинка и дава прекрасни рецепти , од кои лиги ми потекоа Да си ги поздравам росоњерките Роси и Спаркс, и мадристките Боа и БлекСвон5 . Поздрав девојки имајте убава вечер
До Инес..во срце ме погоди Ах,Њујорк.. засега моја неостварена љубов. До мечево над мене,многу мило и нежно суштество абе едноставно со задоволство да ја читаш and special for a very special girl..Мисс.Ричи
БЕар мој и јас те гушкам туку ова моето ни скромност ни .....не е е веќе, МОРе опсесија ми е од 6 ТО одддд , ама пари пари пари се опсесија живот, живот на вересија
Сп до сите што ги јадат чоколадите само оти очекуваат дека ќе добијат златен билет да влезат кај овој у фабрика
... Како прво до Gordana10,.. Marilyn-Monroe,.. kate21,.. Neytiri,.. Hipica ... ... Strumfeta93,.. teddybear,.. FBI,.. marama,.. eli25,.. TheKiketoo ... ... Како второ,.. ќе ги позравам а нема да ги смоменам,.. ... сите на кои јавно уствари не сум им бил најинтересен... ... ги поздравувам ines.h и AnaKarenina,.. и фала ви што се сетивте на мене... ... tanja6,.. срдечно ја поздравувам... пред некој ден ме потсети на едно време... ... исто така имам порив ,.. а и од истите причини,.. ... на Ariel да и оддадам посебно признание ... ... до мојта фаворитка... да не кажам љубимица,.. ... за најпрестижната титула овде... ... а званично и по втор пат вицешампионка... ... на крај,.. посебен поздрав до диаспората...
...јас сум стопена! Поздрав Марли,најголем и најспецијален! Ми развлече насмевка на лицево колку цела Македонија!
Прво до Синтија, паметно девојче... Си ја поштував јас и претходно, од денес дупло повеќе! До Теди Греј, да не ми се нервира и да оди да си легне. Донт вори, би хепи.
Поздрав и до тебе Љубам, јас само ја кажав вистината . Читајќи ги твоите постови имам чуство дека читам една прекрасна, мила, искрена личност. Сликата истото го зборува. Ангелски лик . Зрачиш! Јас таков впечаток добив само штом ја видов сликата . Милина е човек да те чита и да те гледа .
Специјален поздрав до сите феминки, што во "Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија" го ставија The Help! Неколку пати го сретнав и не се сомневав во вашиот вкус. Останав будна и сега го догледав!! You've made my day (night)
Специјален поздрав до Срцекршачка што конечно доби, и не мора да читам во секој нејзин пост за менструацијата и кламидија. Дај малку опушти се бре девојче!
специјален поздрав до сите мои непријатели .....и со една песна еве исто како на радио...нек пукну душмани ....колку прекрасно ми го разубавувате животот..ако не сте вие.....баш ќе ми беше здодевно а и до сите феминки....толку ми сте интересни и сите ми сте креативни на свој начин!поздравииииии и честитки