И јас го поздравувам Јипмен, т.е. аватарот на Јипмен! И Жоел, честито за свршувачката. Ти посакувам само здравје и Љубов со големо Љ. Поздрав и до Лилит и Пирамидикус, во сонот земаа големо учество. Ајде сите на по еден хибискус од нане, да се стоплиме.
СП до Геа . Колку само ти се слатки овчичките во потписот..ех колку слатко се смеев кога ги видов, одвоив малку време и ги анализирав...awwwwww
А јас пак Мерлинка и Теодора ги поздравувам, а ова чоечево би го ставила во темата Ми личи на..., заш на Мерлинка ми личиТ. И драгата Сесилија ќе ја вметнам во поздравов. Ви посакувам на сите по една ваква убава библиотека во домот Јас полека но сигурно, благодарение на прекрасни пријатели, си ја градам својата библиотека од соништата. Вашата нека биде уште поубава.
Crazylady поздрав бек и од мене!!! You're nice girl И поздрав до сите навечер шо ме дружат за трета смена,особено на чат
Влегувам во темава кога навистина имам желба да поздравам некој, па ете.. СП до: Џули, БиЈорселф, MandyJane, Synthia, енца.69, жапче и calliope. Прекрасни сте, обожавам да ве читам, ми го разубавувате форумот. Имајте убава вечер.
Најспецијален поздрав до оние кои доживуваат миниинфаркт и се притресаваат на велико откако ќе го слушнат фамозното тмтрмтрмтрмтрмтмтрм кога некој као демек ви ѕвони на мобилен.
Ја поздравувам Дивинбатерфлај, што наскоро си заминува за МКД, и јас едвај чекам да поминат 10 дена.. И до сите оние што се надвор од МКД и си копнеат за дома.. http://www.youtube.com/watch?v=eNrzPHnwps0
СП ... до Кате на тате, ах тоа заљубено моме И да си уште многу векови СП ... до Изаабелла ... знај дека и јас те читам секогаш СП ... до Теодора ... пророк наш е ... има сенз за се СП ... до сите кои денес макар една голтка вино пробаа ... како вика познатата Ин вино веритас! Ајде на здравје ... да сте ми живи, здрави и среќно заљубени