СП до Ненушка, сигурно добро се одмори, до Анатх, до Иренче, и до Офспринг, овие една мажена, една сега брзо ќе облече фустан, другите две си сакаат да се мажат, ко мене И СП до сите останати, која од која помили
Eve od pozdravce do site devojki sto sakaat nekoj koj e daleku od niv i koi kopneat bas sega da se so niv eve i pesnicka http://www.youtube.com/watch?v=prpCM5-eO-U sakam goooooooooooooooo
Секогаш сум викала сакам да бидам млада мајка за другарчињата на децата мои да не ги прашуваат дали сум им мајка или баба Специјален поздрав до сите заљубени
Нај спрецијален поздрав до Смајли, Спичлес, Тренди, Анннни, Ози, Офи, Ариел, Марли, Озбилна жена, Багуфче, Чика, Хипи, Шилеа,Ангелче, Вајлд, Стронгер,Анатх, Иренна, и сите позитивни луѓе на форумов Се извинувам ако испуштив некој ( а сигурна сум дека испуштив), ама имам многу омилени форумџии, па не намерно ќе заборавам некој п.с. Поздрав и до Зоки Поки. Мило ми е што форумов се збогати со уште еден маж, после десетици “мочковци“ што продефилираа овде.
Do sega zborev so nego ...lele daleku mi e .....kolku samo sakam vecerva da se galam bidejki cikluso dojde i togas se razneznuvam
СП и од мене до кате, ненушка, душица-ск, вики4е, вајл чајлд, ангелче, анннни, грл12, ани, спичлес... сигурно заборавив многу други мои омилени
Сп аннии Сп и до тебе аничка .. вајлд лух ангелче багуфче спеецхлесс .. И Сп до сите други кои сум ги заборавилаа