Позз до сестра ми. Не зборуваш сестро, но многу кажуваш и собираш во себе. Силна како карпа. Остави ме мене да се оптеретувам со проблемите на нашиве, кога не знаам да уживам.
До тие што не знаат да одат на штикли барем онака како што би требало и би сакале ... Спојлер никој не ми е крив што се родив во патики Исто ист случај и кај мене леле колку само не ја поднесував . Дури и прашав во СДП што и е на оваа ама од после сфатив и добро е една и единствена на форумов. Се почесто се заборава на Бога а таквите како неа се помалубројни .Огромен позрдав и од мене .
Специјален поздрав до сите што обожаваат животни http://s7.directupload.net/images/user/ ... ldj74x.swf
Поздрав до сите кои си слушаме музика во автобус (инспирирана од радоста што си ги најдов слушалките )
Ти благодарам мила за искрениот поздрав. Убаво е да се каже се искрено, тоа премногу го почитувам . Спојлер Искрено го имам тоа видено во СДП и се сеќавам на тоа . Но оставив се на времето да го докаже спротивното и воедно и самата да се тестирам, дали вистински и јас тоа го пишувам од срце или не. Ако беше така, сигурно ќе се разгневев и ќе се направеше голема или ќе се возгордеев, но Му благодарам што не е така. Размислував и сакав да пишам, но не го направив тоа. Најмногу не сакав да те повредам и да не помислиш нешто сосем друго, ако кажев некој збор, макар и да беше најдобронамерен. Зашто од старт те читкав и почувствував во тебе дека имаш една убава и нежна душичка . Верувај, ни тогаш не го променив мислењето за тебе . Од мене имаш уште поогромен поздрав миличка vendiii .
Сп до Divinebutterfly Yipman Doozy teddybear Peperutka90 angel92 Miss.Ricci k.i.m. Grunge thinkerbelll Towellie I love you guys...
Најголем поздрав back до ТeddyGrey (you can do it, знам дека си јака) би ги поздравила и трендафилка, offspring, nightwalker, лудото19, crazylady, хипица, eнца Секогаш задоволство ми е да ве читам у спат да ве почастам со Christmas cookies
СП до сите што имаат бел цветич од Фемина, нека се множат мислењата, а уште поголем до другите со шарени цветичи Сум добила бело цветче од Фемина и многу сум среќна А кога би имала па у некоја друга боја... би добила некој среќен шок! Дури може и друга фотка да си стаам сега
СП до сите оние кои го имаат гледано оргиналниот филм МАГЛА и секогаш кога има надвор МАГЛА им текнува на сцените од филмот...
Елементал,Џули,Трендафилче,Офи... Овој е за вас. Ново Нескафе,4 во 1,али јас сум економист,економична сум секаде..
Сп до сите мои имењачки на форумот :geek: ќе го прочитаат поздравов Посебно до ... знае на кого мислам, ќе и текне ( сеа да не разоткривам,само јас знам ) Убо име имаме...
Сп до сите што ја имаат гледано или пак ја гледаат Бекство од затворот. ...Иии се заљубени во очине на Мајкл Спојлер И овоа мислам дека е како за мене напишано