До Калиопе леле жено како ме изнасмеа со мислењето за геј.. ахахаха И Јипи да си ни жив и здрав уште долго да не смееш по форумот.. машала маж голем си сега..
DivineButterfly, жапче, старфиш, и МисИндепендент. и сите кои се ненаспиени и ненајадени на овој век.
Поздрав до сите кои го обожаваат местово и ја чувствуваат магијата секогаш кога ќе поминат низ... Старата Скопска Чаршија
Ех, абе уживај и јас не сум поарна Ногу ми беше слатка со тоа пегичките и така некако беше срамежливо насмевната
СП за сите што мислат дека оние кои го пцујат, критикуваат, измислуваат вицови за (верувале или не) Џастин Бибер - на тој начин му ја креваат цената и затоа се појавува во секој магазин, весник, слика... Игнор бе луѓе, игнор.
Сакам Да Ја Поздравам ЉУБАМ, пошто случјно “налетав“ на еден нејзин пост и видов дека имаме нешто заедничко: И двете го љубиме David Bowie! http://www.youtube.com/watch?v=YYjBQKIOb-w
СП ... до сите кои веруваат во карма, на некој начин мислат или имаат чувство се во на некој начин кармички предодредени односи и врски ...
Позз бекккк Оваа Прилика ја користам за да ги позз: Divinebutterfly, Annie.mk1, Juicy, thelittle17, simona91,Tinkerbell
СП до Џули, 77 де Си остана каква што си беше, реална и искрена. Секој што ја изневерил твојата доверба изгубил многу. И до Геа, е стварно ми се зголемува желбата да те запознаам бре жено, обожавам вакви личности како тебе, секогаш со позитива.
СП до Дузи и до Геа што секој ден си го поминувам со смеење и што ми го продолжуваат животот нон-стоп
До сите што ќе јадат грав утре, и ќе ја отсвират Ода на радоста, после саат време (наравно со пуфешки)