До Иренна, ти пишав прво лп, па се префрлив тука .... ме изнасмеа во 2 саат навечер, урлам овде низ дома луда си скорз
Специјален поздрав до Јокси и молба да не не напушта. Поздрав до Синтија и Тедибер кои кога ги читам како да се читам самата. Имаме многу слични размислувања. Поздрав до Дејзи, Гоу, Дузи, Теодора, Тинкербел... Најголем поздрав до Љубам. Кога те читам како да читам некоја бајка или приказна.
Поздрав и до тебе СексиЛејди . Ќе ги поздравам и МендиЛејн и ВајлдЧери, бидејќи делиме заеднички страсти кон мистериите и научните откритија кои следат се надевам во што поблиска иднина, .
До сите што како мали се лулале ко луди. Обично ако олку високо се лулаш, сакаш да се превртиш од другата страна
СП до Коритсаки и нејзиното сонце Кипи. Да си реди само бели бисерчиња. П.С Многу ти е убавка ќеркичката
Ах о ју секси. Те поздравувам и јас... и благодарам многу, ме топиш..** И драга Лепа еве ти посвета.. ** http://www.youtube.com/watch?v=YYjBQKIO ... re=related
и јас мислам исто така... Без навреи но сепак мислам дека не е секој за работно место НОВИНАР.... најискрено треба такви како Кили за да ги расчистат тие работни „позиции“....
Ќе ја поздравам Митка!!! Пирамидооооооооооооооо, ој мори ме слушаш ли?! Незнам дали ти стигна феминскиот часовник, ако стигнал погледни колку е часот и кажи ни.....откако ќе ни одговориш, знаеш што ќе слушнеш од мене???? ТОЧНО Е ВРЕМЕ ЗА НАСМЕВКА!!! ваква тркалезна
Поздрав до Магнолија, пред извесен период се мислев какво значење има никот ама не се заинтересирав да дознаам, денес случајно налетав и ми текна на тебе, си реков обавезно ќе те поздравам . И поздрав до Јипман славеникот, секаде кај што ќе налетам на тебе застанувам и го гледам аватарот, демек ќе се случи нешто .
Е морав и ова да го споделам со некого... За оние што некогаш го обожавале Дигимон http://www.youtube.com/watch?v=_Nsys22K ... detailpage Ова ми беше последно со цртаниве, ветувам ќе престанам да копам по минатото Само ќе се сложите, Дигимон беше тхе бест оф јапонските с*ања т.н цртани Бакуган е тапа Се шалам не го ни гледам Бакуган за да знам каков е