СП до Трендафилка. Затоа што дава најдобри љубовни совети, а деновиве често пати си реков „А да си побарам јас совет од неа?!“
До Нокаут, затоа што ми го зачинија ова неделно попладне со инспиративна меланхолија. Ах, за колку ли песни само сум ви должна! http://www.youtube.com/watch?v=rv4KaSHO8LU Поздрав и до сите нивни фанови
До сите кои уплатиа спорткса денес и чееееееееееееееееекаат да фатат некој денар Едитттттт и до STARFISH ти должам слика .
Поздрав до сите неделомразачи Не сум го можела никогаш денов, нити кога работев и ми бил слободен. Понеделник Како и да е, имајте убав ден.
Поздрав до А-ј-а. Конечно и мене ми се крена предновогодишното расположение кога и го видов постот на тема Потписи
До сите оние што сеуште не одлучиле кои предмети да ги полагаат, а деновиве треба да пријават матура...
До водителките на АБ канал зошто ми го продолжуваат животот .... И извлеков еден заклучок ок де сум била може понекогаш наивна ем глупа , па веројатно и ќе бидам ама за овие сум измислена . Се на се задоволна со својата интелегенција ехеее какви имааа ..... Иии до Најубава 2010 со цел да не ја полнам СДК само сакав да кажам дека ДА се сложувам и јас дека е наместено со Мелита бар така ми се чини ... Ако погрешка некој ја гледал емисијата чекаме одговор.
Ме немаше некое време...многу убави работи ми се случија и конечно еве ме со полна пареа и пукам со позитивна енергија и ви ја пренесувам вас љубови моиии!! Нај позз до АнаКаренина фала мила шо ме мислиш и шо ти текна на мене, прекрасна си ми Исто позз до Лудото! Душичко знаиш дека никогаш нема да те заборавам тебе, конечно ќе се видиме неделава, те гушкам најсилнооо И секако, каде без поздравот кон Кашаааааааааа Едвај чекам да те видам, ти си ми уникатна на секој можен начин, те обожавам! Позз до Мања!! Девојко моја, собери сили и насмеј се, знаиш дека сме појаки од една грозота нели Пиши ми инбокс како си ми и се Бац бац Поззче до Тедимечето Како напреднуваш срце? Мене не да ми се јаде, ми се плаче, на 27ми овој месец 3 месеци ми завршуваат, ќе правам пауза од 10 15 дена, после пак продолжувам со режимот, има уште малку Гушшшш
Поздрав и до тебе , ете во СДК една страна поназад пред малку ставив линк од емисијата, си го редактирав постот. Ништо лично за никој, ама поздрав до сите сеирџии на форумов, кој со сласт го читаат секој нов трач, и се смеат иако и на премногу очигледни работи дозволуваат да бидат изманипулирани .
Од се срце сакам да ги поздравам Serafima,crazylady,Juicy, zhap4e,ladyred,Linn1,starfish,esperanca,Gordana10,crazylady..