Мишела кога го видов поздравот тркнав до мислења. Мислев дека ми праќаш поздрав назад, оти пред тоа цел ден се токмев да те поздравам. Ама си ме претркала . Да знаеш многу си ми мила и ти. Те гушкам
А што среќно човече бил оној Петко со таква Најубава џенцка покрај себе.Па ај што убава, туку и интелигентна! Поздравче мила
до Венди! Е оти не ми го сакаш аватарот и која е девојката? браво за ова! Значи и во игрите може да се најде квалитетно мислење
Поздрав бек Кенди и поздрав бек анушкеееее, ќути не питај за резултати, сад га не видиш сад га видиш је работа
Поздрав до Пирамитка, зашто нејзиното отсуство веднаш се забележува, СДК не е иста, ќе си ја чекаме со цело срце. Поздрав до Најубава, зашто освен што е стварно прекрасна се повеќе се пронаѓам во нејзини постови и се повеќе си ја засакувам на фемина пријателче. Поздрав до Лилит зашто е проклето најреална личност тука без влакна на јазикот, девојка која ме фасцинира со секој нејзин нов пост, а се надевам и наскоро со нов рецепт Поздрав и до Геа, нејзината интелегенција во комбинација со нејзината духовитост се повеќе ме привлекуваат. Поздрав до Теодора и Жапче, морам да ги ставам во ист кош, зашто и двете ми се како сестри, долги остроумни постови, постови за сва времена Поздрав до Љубам и Ливинг кои ми се како девојки излезени од некоја бајка, таква добрина нека има повеќе во светот. Поздрав до ФБИ и Саја зашто ми ги нема на фемина толку често, карање за вас! Поздрав до заљубеното Теди и до фината Карина. Поздрав до Боа заради нејзината љубов кон животинчињата и се надевам мачето оздраве И поздрав до мене што скиснав денес на фемина
СП до сите што сеуште не се заминати да спијат и си седат на фемина јака ви душа јас преморена сум, одам да спијаммм ве гушкам сите (huggg)
Еден особено голем поздрав до ines.h! Како само се изнасмеав кога читав мислења и налетав на некое нејзино, во кое си го објаснува целиот ден, и притоа ме спомнала, со развлекување на буквите, и си ја замислив како го изговара тоа! За неа - еден сладок подарок: И до Living Glam, врати се, барем мене ми недостигаш.
СП до: tinkerbell rozich antilla Hipica eli25 daddys.princess Marchesa martinuska Многу често ве сретнувам пред мене, зад мене низ темиве!
Сп до сите кој ги сакаат кучињата поради нивната уникатност а не поради тоа да можат да се пофалат дека имаат куче
СП до сите кои одвреме на време си ја потпевнуваат песничкаавааа , а ако не сега ке почнат да си ја потпевнуваат Monty Python Always Look On The Bright Side Of Life lyrics Always look on the bright side of life Always look on the bright side of life Some things in life are bad, they can really make you mad Other things just make you swear and curse When you're chewing on life's gristle, don't grumble give a whistle This will help things turn out for the best Спојлер Always look on the bright side of life Always look on the right side of life If life seems jolly rotten, there's something you've forgotten And that's to laugh and smile and dance and sing When you're feeling in the dumps, don't be silly, chumps Just purse your lips and whistle, that's the thing So, always look on the bright side of death Just before you draw your terminal breath Life's a counterfeit and when you look at it Life's a laugh and death's the joke, it's true You see, it's all a show, keep them laughing as you go Just remember the last laugh is on you Always look on the bright side of life And always look on the right side of life Always look on the bright side of life And always look on the right side of life
СП до сите кои слават слава Св. Николај или го носат неговото име . Честита и вечна слава и честит и вечен именден . Поздрав бек до LoVeR и tinkerbelll. Благодарам милички за поздравите .