СП до сите кои имаат брат и се горди на него Спојлер Денес посебно сватив дека навистина е убаво да имаш брат, сестра било што... Некој што ќе биде покрај тебе во секој момент за да ти помогне. Не знам што ми текна да го напишам ова, ама морав некаде. Знаев дека си го сакам најмногу моето братче, ама денес беше врв на се дека мисли дека вредам... Тhanks brother
Не може а да не се забележи иако е во пресрет на Нова Година на добар дел од тука нема ни Е од Еуфорија.Да и мене периодов ми е турбулентен во секоја смисла на зборот , ме фаќаат некои депресии паѓам и станувам . Ако подразмислиш ништо нема смисла . А најмногу се нервираме за работи и луѓе за кои уствари не вреди за да се замараш ! Така да ... Сакам да ги поздравам сите вакви Да да и мојот поглед е ваков , ама не се давам ќе ми помине . И народе не се замарајте !!! Пошо не за друго не вреди бре никој не ви вика едно *бено фала , да ти ми помогна, ќе ти го памтам ... Вашите интереси и потреби пред другите и нека звучи себично , такво е времето мора да се прилагодиме на условите . Ќе биде подобро , мора да биде !
СП до Божица - јас дури сега разбрав дека си се породила и затоа нека ти е живо и здраво бебчето. СП до Енца69 и Карак и сите останати Феминки
СП до Најубавата, ама на Петко таа. Една е де! Море да видиш како ги ококорив очињата и насмевката од едно уво до друго кога видов каков поздрав си ми упатила! Не лиги, потоци ми се разлеаја, цел лап-топ го пребришував. Мерси, ова го сфаќам како подарок за НГ, и мн. ме харесва. Вака како на омилена форумџика, ред е да те почастам и јас тебе нешто со моиве скромни достигнувања. Спојлер Mалце, и ти и Петко твој да си заплакнете очи ко за новогодишната вечер
СП ... до оние кои веќе израдуваа или им е во план да израдуваат и насмеат мали слатки лиценца за новогодишните празници
Спешл POUZ до Cacy, tinkerbelll, AnaKarenina, OzzyAngel (крадачката на аватари ) Theodora, Go-Girl. И најспецијален поздрав до сите заљубени!
Поздрав назад до teddybear многу си мила Сакам да си ѓи поздравам и zhap4e,Divinebutterfly и Libera или јас се губам или тие И да верните навивачки на Барселона WinnieThePooh и t.w.e.e.t.y