До DeepBlue, Divinebutterfly, Look, Annie.mk1, Lepaaa, Elenaaa, Ann.94(се надевам оздраве ти ), t.w.e.e.t.y, kelly.r, esperanca и до сите што ова го правеле како мали
И јас сакам да ја поздравам Керолајн Коста оти веќе по втор пат ме сонувала! Море ти да не ме познаваш, а? И баш ме интересира каква сум во твојот сон, да ми пишеш ЛП обавезно! Да не ме сонуваш како ледена руска кучка со хаски околу мене, м?
Зачестив тука, ама ај што се мора... Да ја поздравам Офи И Лилит која ме изнасмеа слатко и ме натера да погледнам едно видео неколку пати, да побарам некој ситен детаљ.
И јас би сакала да се надоврзам, за овошјата.. СП до оние што сакаат да јадат мандарини. Ем се вкусни, ем се природно сечкани, нема дупчење, само шмукање. А со другите овошја, се лигавам ко бебе мало.
СП до моите нај мили тука, и до сите кои ме поздравиле. Би сакала да набројувам ама сигурно ќе испуштам некоја затоа вака генерално ќе ве поздравам и сум 100% сигурна дека ќе се препознаете. А и дадичките си ги вбројувам тука нормално. Гушки до сите Ми значите многу!
Љубител сум на класиката америчка (како што милувам јас да го речам) и без Божиќ но за овој период уште повеќе го обожавам човеков ....ве позззз со него .Некако заедно одат со она што јас го замилувам како треба да изгледа љубовта , топлина, дом едноставно Божиќ. http://www.youtube.com/watch?v=aqlJl1LfDP4
Поздрав до сите оние како мене, кои иако е 22 декември, не се замараат што ќе носат на 31ви, дали локни или пунџа, дали кармин или сјај, дали црвен долен веш или црн и слично!!! Поздрав до сите оние како мене, кои ке си слават опуштено и мераклиски ќе си се најадат и наспани ќе и влезат на 2012!
СП ... до сите наспани и не наспани ко мене ... Песнава нека ви размрда згодни снаги, колкови и газ**а http://www.youtube.com/watch?v=3j3okb3kuts
СП до Љубам... за постот за 10 нешта од кои.... сакам да додадам.... тоа е нешто несмисловно за нив , и плус тврдам дека малкумина ја имаат таа титула ..а повечето не ни заслужили ни таква титула да имаат!!! Искрено дека не се ни тоа, пошто да се пи*ки верувај ми треба да имаат нешто плус!
Не дека постојано пратам вакви работи, ама последниве неколку дена се налетувам на некои луди Македонштини и се превртувам од смеа. И сега јас нема да упатам поздрав до никој особено, сите сте вклучени, туку ви испраќам поздрав од Прилепчани Ах, луд народ сте вие Извор: +Инфо
Неко меџу нама није наш Има овде една „црна овца“-it is I Ако те збунила сликата од девојчицата што сум ја ставила, таа ми е внука, на сестра ми ќеркичката. Јас уште не сум мајка, може и ќе бидам некој ден, веројатно... Ама ја сакам повеќе од себе, ја сакам ко да е моја, мислам дека мое дете нема толку да сакам Огромен поздрав до тебе. Зашто си вистинска инспирација за сите. Зашто си олицетворение и поим за љубов, храброст, поим за волја за успех во животот. Зашто си прекрасна. И до сите мамички
СП до Серафима-ме наежи со постот во СДК! Навистина е така...И јас би сакала... До Doozy-ме изнасмеа со постот во СДК! Особено некои зборчиња (те читкам стално) До JoxyTheFreak-твои се сличињата? Ако да,супер се! Ако не, да направиш! До Hiii-Ела кај нас,има 30 см,а еве сега почна пак да врни,ќе има повисок снег! До AnaKarenina-да го гушниш кучето од мене срцка и јас сакам пак кученце До ozbilnazena, браво,навистина е така! Мешаме поими кога сме заслепени од болка или разочарување,а не е точно... До ljubam-абе Љубам,дај една изложба и во Бт направи,па криво ми е шо не можам да дојдам! Поздрав и до angel92, martinuska, WinnieThePooh, t.w.e.e.t.y, TheCandy880, Pelikuna и Loritaa! И special за Adi888 и Annie.mk1 ве сакам!!! За сите и
Правам еден поздрав бек на сите феминки што ме поздравиле во темава, и упатувам поздрави до неколку феминки +, кои сакам да ги читам caroline.costa teddybear Serafima Cynthia Neytiri tessie sesilija marama t.w.e.e.t.y TheCandy880