до Шелеа и Ливинг http://www.youtube.com/watch?v=-7JVxE2SYxo и до Мерлинка и Љубам http://www.youtube.com/watch?v=YC4WXown03c
^Јас дури сега го гледам поздравов . Срам да ми е: не бев вклучена 100 години, ко во камено доба да живеам . Фала многу што си се сетила на мене, прими и ти поздрав од мене, голем! Никогаш не губам надеж, дури и во најлошите мигови.
Ариел. Ја читнав, онака спонтано, и пред мене се појави слика на комплетна, храбра жена. Не знам од каде, како, но ете ја поздравувам. Гушкања
По работу ли нешто или на шетање? Ако си на шетање, и имаш време за кафе, муабетот може да продолжи по лп И поздрав до Шилеа! Девојката која изгледа токму како што ја замислував, неверојатно! Не затоа што ти ме поздрави мене, туку затоа што ја отворив темава да те поздравам. Затоа што секој твој пост го впивам без да трепнам!
До оние кои незнаат да го ценат она што го имаат и што им се пружило во животот. Ги читав во сдк, а ќе се пронајдат. Единствено од вас се очекува да учите и да го завршите факултетот, за кој некој дава пари. И верувајте, дека е многу полесно тоа, отколку да одиш да ринташ за некоја туку речи ич не платена работа. И да, многу има што сакаат да учат, а немаат можност. Најдобронамерно...
Фала на поздравот и грижата, но никој не знае што на нас ни се случува и зошто не сме активни во било која област. И после пак речи дека факултетот не е важен Поздрав до тебе и останатите душебрижници. ПОздрав и до Блонд , ќе ги држиме и ние.
СП до Hii Starbucks Artemission Elennaa DivineButterfly marama Ljubam t.w.e.e.t.y Trendafilka Marcheline.Amaru Amy.Lee kelly.r Go-girl kim Hipica многу сте ми драги и да знаете..редовно ве читам
Еден сп до Gordana10 , зашто ми е многу мила и нежна . Ни еднаш немам прочитано како е нервозна, лошо расположена... И најмногу ми е интересна што максимално ги употребува смајлињата (исто како и јас ). Да можеме и 20 би ставиле, а не 10 . И уште еден сп до Gea и bittersweet, зашто и тие ми се многу мили и позитивни .
До Жапче,се изгуби некако ,ама битно не читка До Тинкербелл Магнолија Дузи и нејзиниот аватар најмногу :up: На Трендафилка и барам рецепт за мафините (денес одам по калапчиња ) До Ненушка,праќам подршка и искрени желби се да заврши добро Тедимече и ТедиГреј (заради именцата ве мешам) ФБИ Артемисион Гирл23 Најубава Кенди Старбакс Серафима Ацерола Ана Каренина Крејзи лејди Марама