Фала женски. инаку одам во Анталија. Ако ме нема после 10 дена на форумов, да знаете ме грабнал некој турчин
Поздрав до сите на форумот,а СП до сите кои ме поздравиле и не ме заборавиле иако ме немаше во последно време
Абе нема она да се тепа, дечките ќе ги прати. СП до Кате, Ненушка, Спичлес, Офспринг, Сеси, Аннии, Иренна, аничка, Грл 12, Трендафилка и до уште некој ако ме поздравил, а сум го пропуштила.
Јас ќе те поздравам и не се рчкај со мене, пошто се трудам цело време да те игнорирам Иначе во рака да ми паднеш, така би те измлатила, што ќе не знаеш га..от кај ти е .. Се гледа како те воспитале твоите
Епа барем мене не ме воспитале да се тепам. Не се решава се со физичка пресметка и провоцирање, како што тебе те научиле. А ти себично си гледаш само од твојата страна и така си навикната, можеш да навредуваш и да провоцираш, а да ти писне и да ти врати никој не смее, епа кај мене тоа не ти важи. А да ме измлатиш нема, пошто НЕМА да ти паднам во рака.
СП и до тебе Грл И до сите останати да не набројувам знам ќе заборавам некој ви испраќам ваквиии големии гушкањаааа
сп до вики4е ненушка, ангелче лукс, виножитка , лижалка, вилд чилд, кате 21 (одамна ја немам слушнато), дада горде која ми фали некако ми се изгуби. и за сите останати
СП Вајлд СП и до Старфиш и среќен пат СП до Ангелчето нешто ја нема во последно време И СП до сите,сите,сите
Епа, тогаш зашто даваш реплики на моите постови??? Јас не те рчкам и ти не ме рчкај, едноставно игнорирај ме Милион пати ова сум го кажала...Мораше Лижалка да ја цитираш и да даваш контра реплики ? И во врска со обезбедување и такви работи - не мора да значи дека луѓето што имаат обезбедување(приватно или службено, сеедно), не значи дека тие луѓе проблемите ги решаваат на таков начин, дека се закануваат со обезбедувањето и сл. И ова во друга тема сум го кажала - денес секој може да најми обезбедување од некоја агенција и да се прави мајмун популарен по градов, но некои луѓе имаат стварно потреба од тоа... Поздрав и те молам тотално игнорирај ме во иднина, едноставно не приметувај дека сум на форумов и крај...Поздрав.
СП до сите позитивни срцулки на форумов...секогаш успевате да ми го разубавите денот...знаете кои сте И сп до сите што ме поздравивте..
Добре дојде ТехноГрл, се надевам ќе те гледаме почесто... Гледам никој не ти посакал добре дојде, мило ми е што сум прва! СП до тебе!
Moрам, провокатор сум и буцкало големо, ама само под услов некој друг да ја започнал провокацијата, а јас да враќам. Прва не почнувам. Ако те интересира - МОРАВ. Како што ти мораш да му се „упикуваш“ на секој член на форумов чии мислења не се исти со моите и да плукаш по мене по пола теми. Епа ти си баш од овие типови. Сама си се фати во замка. Милиони проблеми си ги решила до сега на тој начин ( не можеш да негираш, сите сме сведоци барем на форумов ). Всушност, тоа и се обидувам да го правам цело време, но ти ме спомнуваш и по други теми. Не сум вратила, едноставно пробав да игнорирам. Ама луѓе сме, се си има граница. И би те игнорирала, само доколку престанеш да ме спомнуваш по другите теми, тоа не личи на ништо. Што било и да ми пишеш нема да ти вратам. Не би сакала да ја полнам темава со офф топици, бидејќи доколку ти имаш привилегии тука (поттопчно мислиш дека имаш), јас немам и не би сакала да бидам казнета или привремено банирана. Се извинувам за офф топикот. Морав да вратам.
Специјален поздрав до Брокен која не ме регистрира кога и кажувам дека спамира и која успеа да го направи тоа што го направи Феритејл и ги дотурка на прва страна сите одамна неотворени теми