Cпецијален поздрав до сите кои едвај чекале да ја дадат оваа реклама на тв,и кога ке ја дадеа скокавме,пеевме Празници се ближат http://www.youtube.com/watch?v=CGObre0m ... re=related
Серафима, ти благодарам на поздравот во право си, максимално ги употребувам, а морам многу од нив да ги избришам, оти не ми ја пушта пораката па морам да кратам тоа значит премногу се смејам или какво и да смајли ставам, емоцијата де, ама ете мора така. Поздрав и до тебе
СП до: Doozy, WhiteAngel, starbucks, Juicy, Annath, baguf4e, LittleDevil, Ammy.Lee, Rock-a-Fella, TheCandy880, figgiMK, Serafima, CIA, Artemission, girl.23, Hipica, Hii, Gea, teddybear, Pelikuna, rossonerka, Ariel, Offspring, Najubava2010, WinnieThePooh, Neytiri, Magnolija, TeddyGrey, Cynthia, julie77, k.i.m, Look, BlackSwan5 и Adi888
СП до МонаСи. Те видов во средата, поточно стоеше пред мене, али не беше сама, иначе ќе те поздравев. И СП до Офи, неа мислам дека ја видов со УГГ чизмички. Епа ај и еден така малку поголем до сите кои беа средата во Хавана.
СП до : Wild.Child Tenkai RainBow Lilit k.i.m Gordana10 Annath TheCandy880 figgiMK Ariel WhiteAngel martinuska najubava2010 starfish
Најспецијалини поздрави до: *Горде (бидејќи како енциклопедија си, учам од тебе ) *Серафима(бидејќи ме потсетува да бидам посмирена и потрпелива ) *Шилеа (бидејќи сакам да и се извинам што не отидов во Гем (колоквиумскава ме исцрпи :/ ) *Ленна (бидејќи сакам во живо да ја видам и да ја гушнам! )
Возвраќам на latest поздравите на Горде (од кога не сме се слушнале ), angel 92, Синтија, Џули, WinnieThePooh, t.w.e.e.t.y, Special.Someone
Поздрав до gingerchild. Свежа е на форумов ко свежо откината краставица, плус ги има Radiohead во потпис :up: и плус - сака да крева паника! Вакви деца ни требаат, добредојде свежа крв... rip за мачорчето. На едно колаче, сус за тоа травата.
СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО СИТЕ КОИ СЛАВАТ БОЖИЌ ! АКО ИМА НЕКОИ КОИ СЕ КАТОЛИЦИ ! ЗА МНОГУ ГОДИНИ ДА ИМ Е БОЖИЌ!
Специјален поздрав до Ана Каренина затоа што ми остава впечаток на многу интелигентно девојче а плус и ми е колешка на факултет