СП до сите феминки...од вас научив многу работи,преку вашите искуства и мене ме научивте што треба,а што не треба да правам...морам да признаам дека откако ве читам вас (година ипол,ако не и повеќе) почнав да сваќам кои работи вредат во животот, и многу созреав...понекогаш вашите постови знаат да ме насмеат,некогаш и да ме расплачат,едноставно од секој ваш пост учам се повеќе и повеќе работи.Ве обожавам И морам да спомнам дека секогаш кога ќе видам дека некоја феминка која си ја читкам ме поздравила, ми изнудува оваква насмевка Еве повелете еден топол чај,да ве стопли во овие ладни денови
Сп СП до мачката на офи , разбери сеа дека секоја мачка на интернет ќе биде ставена тука у стил "сп до мачката до офи " , ај ќе се навикнеш Sexsual cat stuff... do not open if you dont have the mind key Spoiler Сп до сите што шетајќи се низ фацебукот и гледајќи чудни работи за еден човек се прашувааат Сп до сите што сакаат да јават коњ Spoiler Сп до deer од овие двајца дечки и еден сп до Диносаурусот да не биде запоставен во лето друже во лето
Поздрав до сите спортски фанатици, до оние кои ако ги прашаат што ви ја обележа 2011та ќе одговорат дека тоа се оние 3 септемвриски недели, недели на радост, на насмевки, недели на солзи радосници, недели на зарипнати грла, недели на славје до бесвест. Немаше тогаш поделби, немаше богати сиромашни, немаше врмровци сдсмовци, немаше македонец албанец, немаше граѓанин селанин, тогаш бевме едно, бевме македонци! Сето тоа во 13 наежувачки минути http://www.youtube.com/watch?v=lJZmlxsj ... ture=share Колку само малку ни треба за да сме среќни. Но како што е и крајот на клипот... приказна не завршува тука. Не чека турнир во јули, а и првенство во јануари ракометно. Да живее МАКЕДОНИЈА и да се радуваме на спортски успеси
Поздрав до сите кои овој викенд ќе го паметат! Party all night! http://www.youtube.com/watch?v=RsEOXZlYLbo
Поздрав до Рок-а-фела За споредбата во Ми личи на... :up: Поздрав до Fearless За нејзиното мислење за мене
Сп до: Lepaaaa - девојката од (според мене) најубавото градче во Македонија ( после скопје - нема лутиш ) ТедиГреј - која ми е посебно драга личност -така да знаеш Најтвокер - Опасен си мајке ми ШИЗИК ипол Палавото. Девојче - се заљуби и ми се изгуби Оффспринг - поим за истрајност, и цврстина Лилит -сурово реална ! К.И.М - секогаш има убав аватар Хипица - зошто обожавам да ја читам Крејзилејди - зошто баш ми е крејзи и до росонерка - ме наежи со клипот за Македонската кошаркарска репрезентација !