Пеперутка90 огромен поздрав и до тебе ти праќам многу бакнежи а за заљубеност да не правиме муабет тука негде сме двете искрено ти благодарам што се сети на мене и ме поздрави ти праќам ептен гушки и бацки
СП до Горде, Ким, Виножито, Гоугрл и ова срцкастово над мене СП за девојките а и момците кои се држат до она „ако сам не си направиш да ти биде арно, од другите пиши пропало“ Мене ми е вечер за насмевка, ви ја пренесувам и вам
Најспецијален до Тедидевојкаа ....Мила ќе ве посетам пак во Ск, ама овај пат заедно ќе одиме да купуваме!
СП до Dulceee,да и вратам за поздравот прееска. И една молба до тебе,ај малце разбуди ја креативноста и среди ги ноктите како што знаеш, темана Вашите нокти не е тоа тоа без тебе.. Ииии до сите што се јарец во хороскоп. Spoiler
СП до martinuska,Chocolate.me,Elenaaa -еее и јас него обавезно си го играм Си го направив како кучето што си го имав,сега таму си го чувам Crazylady-фала за поздравчето,поз и до тебе Spoiler и не ич да не се нервираш,се ќе си дојди на место CIA-интересна ми е LaDyDoLl-нова членка ни е,ама ми се допаѓа La.Reina.Del.Sur-уште малце па да се радуваш и ти Beauchamp,Lepaaa,Yipman2,K.i.m,Gordana10,angel92,teddybear, tinkerbelll,Grunge,Towelie,DeepBlue,Miss.Ricci,AnaKarenina,Ljubam, marama,Doozy,nenuska,Juicy,Hiii,t.w.e.e.t.y,Phyramide,Libera и уште мн. има ама ај другите нареден пат Candy 880 пошто е талент.Ми се допаѓа И Annie.mk1 i Adi888-пошто си ги сакам најмногу!
Поздрав до моите могуќни будучи колешки DAngel, mims-89 и crimson. Патем, му посакувам на болдираново дејче успешна колоквиумска. И поздрав до Пирамида, зш во последно време како да не ја среќавам низ форумов и апел до неа, да се пријави под Хитно на конкурсот за колумнистки - убедена сум дека ќе ни бидат гимнастика на мозочните ќелии.
До сите матуранти шо си ја чукаат главата кај ќе продолжат! Срце или разум? Баш тоа е дилемата! Ајде поздрав