Еве еден голем и специјален понеделнички поздрав... AnaKarenina angel92 bittersweet BoaVista zhap4e Shelea Miss.Ricci Bright Mishela Buttterfly calliope Lepaaa caroline.costa CIA Rock-a-Fella firequeenn crazylady Doozy k.i.m glow Go-Girl Grunge la-chicka LivingGlam sesilija lovely91 MandyLane Gea thelittle17 Theodora Marilyn-Monroe mims-89 Annie.mk1 Miss-Independent Offspring Peperutka90 starbucks SuperGirl2010 teddybear Trendafilka Сигурно заборавив некоја... Во наредна прилика, нема, ветувам!!! Ве сакам девојки... Be good
Или полнет стек... оф оф оф лелееее ај ем хангри беее Се придружувам кон поздравот. Ќе додадам и еден сп до сите кои уште немаат накитено елка исто како менеее
Еден дупли поздрав бек до crazylady, TeddyGrey и Divinebutterfly Имајте убав понеделник и уште поубава последна недела од оваа година
Денес поздрав имате сите бидејќи сте заслужиле! Бидејќи: Секогаш сте овде и доволно е да ве прочитам да сфатам дека сите имаме проблеми. Секогаш сте овде да ме потсетите дека постои надеж. Секогаш сте овде и умеете со вашите мислења да ме насмеете и кога не ми е до смеење. Секогаш сте овде и можам да ја поделам насмевката и среќата со вас. Секогаш сте овде кога ми е тешко да ме охрабрите со лп. Секогаш сте овде ... ..... Заслужувате и повеќе од поздрав. Какви такви овде сме сите весели,тажни,храбри,срамежливи.... Ве гушкам
Поздрав бек до t.w.e.e.t.y . Се извинувам што е малку забавен поздравот, но не и заборавен. Премногу ми се допаѓаш, зашто си едно срценце убаво, милно и нежно . Најмногу ми се допаѓа твојот ник и аватарите кои ги ставаш. Те карактеризираат како едно мило душиче кое знае да љуби искрено. Поздрав бек и до eli25 . Искрена, дружељубива, мила... Многу те почитувам . СП до Srekicka, Fearless, lunicka, ines.h, Abeja, ludoto19, marama, ... и до сите останати.
Ете кој заборавив да поздравам, TeddyGrey ! Сп до неа И до Offspring,Hipica,Rainbow,Plavusa.17,Ines.h Не сум ги поздравила,а ги читкам Затоа денес
Позз до тебе мила, и јас од искуство ќе ти кажам според мене СРЦЕ! Јас кога би се вратила разумот не би го слушала шо вели ни едно е*ано посто!
Поздравче до: Kasha Divinebutterfly и Chocolate.me Spoiler Ве поздравува и џенцката моја убава Кими Special.Someone Lepaaa Look creshicka MSkorpionka Spoiler ај предвиди ни уште нешто убаво на мене и ДипБлу Annie.mk1 - кафето историско ни стана Ann.94 - се надевам оздраве Ииии на крај најспешл поздрав за DeepBlue. Само чекам да наврне многу снег Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=cAaLhzRSzac