до Каша и Скорпионката! ( или Шкорпионка ) ќеф ми е да ги поздравувам почесто оти ценам такви женски. И Ели сакам да ја
СП до марамка и другарка и! Пак се видовме случајно на факултет, и ме изнасмеа другарка и. Како да се запозна со претседателот, хахаха срцка е.
Од се срце сакам да си ги поздрава Спаркс Каролин.Коста Дузи Оксиморон Марама Лудото Џули аген енд аген Ели25 Карак Боа Офи Љубам Spoiler
Сакам да ја испоиспоздравам Лилитка, а бе да ми беше поблиску и ќе те изнагушкав, коски ке пукаа! Затоа што ти се воодушевувам на решителноста, како носиш одлуки базирани на претходна упм сепофатна анализа, и стоиш на тоа, макар и да се кршиш во себе! Знаеш што е најдобро за тебе, знаеш што сакаш, и целиш кон тоа. И се тоа не изгледа премногу бичовски! Е тоа е жена!
СП до Ади и до Еленна. И СП back до ДивајнБатерфлај и до Црвената Call me on the line, call me, call me any anytime http://www.youtube.com/watch?v=LhSTguxp ... re=related
Еден Голем СП до големата листа: Peperutka90, TheCandy880, Shana, , Divinebutterfly -големо ФАЛА до вас. 1234girl- нова ни е ама интересна ми е и редовно ја читкам. Acerola- заради никот, кој ми е многу интересен. teddybear- колешката ми. TeddyGrey- се надевам дека се е ОК. Doozy- да не ми се нервираш толку многу, остави ти таму себичните личности и релакс... AnaKarenina- те читам, а посебно ме разнежни постот со пуканките на татко ти. Се надевам и татко ми еден ден така ќе го дочекува дечко ми. [ Angelche, Annath, Ariel, baguf4e, Gordana10, k.i.m, Lilit, Lux,, Tenkai, Wild.Child , Rainbow ] -делите од листата на зачленети феминки со лилавава (розева-Реинбоу) боја. Дедо Мраз да ви ги исполни сите желби, до една !!
СП бек до Дивајн и Тедигреј Истотака ги поздравувам и Хипица,Дулче,Хипстер,(која ја снема наеднаш),Еленна И Јипман
Еден гоооооооооооолем, најголем, огромен, гигантен , најголем досега до Анни.мк1!! Тачнооо... ти должам кафе. Море вечера.
СП до сите оние кои обожаваат руска салата, кифлички и се друго што оди во пакет со празниците што следуваат.
СП До: Hipica, Divinebutterfly, Annie.mk1, Thelittle17, Juicy, Tinkerbell,Elenaa, Lilbaby, Serafima, Angel92, Cacy, marama, DeepBlue, Baguf4e, Offspring, martinuska.
Најспецијален поздрав до TeddyGrey De-lovely Divinebutterfly Strumfeta93 DeepBlue Ann.94 x.Daisy.x Секогаш останете какви што сте