Поздрав и до тебе Каша Уште утре, и потоа се фрлам на гледање на филмови. Веќе имам симнато некои, чекаат Незнаеш каков маратон ќе си направам .
Испив веќе две кафиња.....предновогодишното расположение ме држи јако Сакам сите така да се чувствувате ......од мене голем поздрав до сите феминкииииии праќам бацки на сите
СП до Marilyn-Monroe и Adi888. Ви благодарам девојки за поздравите . Ви посакувам да си бидете секогаш така позитивни како што се . Поздравчиња до: Libera, zhap4e, Hipica, Theodora, LivingGlam, ... Убав ден на сите .
СП ... до сите од тука кои побарале советче, мое мислење или поддршка па и рамо за плачење и го добиле не себично од мене ... Навистина ми е задоволство и сум исполнета ако сум успеала макар малку да помогнам. Ова е мојата и неостварена желба ... помагањето на овој начин да ми е доживотна професија ... До сите вас ...
До Рок-а-фела не ми должиш ништо, ама после испити знаеш кафенце .. До Дивајн, среќна сум што полека ти се средува животот!! До Ади затоа што има ново симпатија До Ангел92 и Ким дека заедно ќе славиме нова година До Пеликуна чисто од мерак До Серафима затоа што е полна искреност, љубов и разбирање До Тедигреј затоа што знам дека е силна женска, издржи!!
Ве поздравувам сите,сите до една!!! Ви посакувам убави предпразнични денови. http://www.youtube.com/watch?v=HWv72L4wgCc
СП до сите на кои Ви кажаа(како и мене ) дека сум престара за да си добијам Новогодишно Пакетче!!! Спојлер фала мамо на инфо ,.... ке си купам сама