Спојлер Малце каснам, уште од ноември се некои.. СП бек до La.Reina.Del.Sur, Adi888, CIA, Cacy, Ann.94, Divinebutterfly, teddybear, Special.Someone, Hipica, WinnieThePooh, LaDyDoLl, Chocolate.me, martinuska, Annie.mk1.
Поздрав до едно мило суштество, L-enna anneyy и BeYourself фала ви на поздравот до Мишела Ацерола Ана Каренина и до Beauchamp (we will find our way)
До Старфишка за постото со татко и,чевличките и Мараја До NYTERIE или како и да се пишеше ,затоа што очигледно ме чита
Сп до Пирамида , сакам за нова година да ми исприча некоја новогодишна приказна .... и Сп до овој човек кој направи децтвото да ми помине во смеење и уживанција
Не сум се изгубила душо...само си дојдов дома... Позз и до тебе! и СП до сите оние на кои, завидливите особи пробуваат да им наштетат. А нив баш ги „боли“ ! Нека пукнат душманите! А и до золвами Гоу... Ќе те барам да знаеш!
СП до сите што им се да читаат `срцепарателни` постови од тинејџерки (читај дечиња ) зошто ќе седеле дома на Нова Година и ќе биле многу осамени со еден куп Многу губите навистина,многу.Сите ќе слават,а вие кутрички дома. Спојлер Мрш ма таму,за три клоци в газ плачете. Можеби мрчам,ама извинете морав.
СпецИјалеН ПозДраВ До сИте оНИе коИ Им ФалИ ВакВото пИШуВање. И се сеЌаВаат На ВремеТо коГа пИШуВаВме Вака.
Look оти не смеат тинејџерки да пишуваат на форумов?? Мислам не си во право.Тука секој си има свое право на мислење и на искажување.Зошто сме тука да си помогниме и да даваме совети,или да забрануваме на помали од 18 да не се зачленуваат?!Си заборавила дека некогаш и ти си била тинејџерка?? Малку излегов надвор од темава но во овај случај би ја поздравила Марамка.. Спојлер Да ми ја скроиш сукњата оти твојата че ти ја земам Немој да речиш не те предупредив
Поздрав и до тебе Девојко од Милано со една прекрасна песна. http://www.youtube.com/watch?v=Q2097lcQ ... re=related