Колку само ништо не сваќаш од постов.Ај те молам појасни ми во кој дел прочита дека сум пишала тинејџерки не смееле да пишуваат на форумов? И од каде знаеш што сум заборавила? Ај те молам не зборувај во мое име. Јас пишав мислење,на кое ти не беше повикана,така да немаш потреба од реплицирање. СП до Мартинушка-одамна ја немам поздравено.
Сп до ТедиГреј, Пеликуна и Ади888. Сите три се многу повредени од саканите. Ќе ви кажам нешто што го пишувало на некој гроб, но мене многу ми помогнало во животот и има оромно значење. „Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине“....И радоста и тагата и љубовта и омразата и животот и смртта и болката после сето тоа. Panta rei. Сп и до милата Жаба наша.
До сите кои кога пијат чајче од мајчина душичка, се сеќаваат на нивните баби и им доаѓа топлина во душата. Слава им, и на баба Љуба и баба Стојанка.
СП до сите кои ке се насмеат до оваа преработка на Лутите ПИЛИњА хехех хехехехе http://www.youtube.com/watch?v=7UCm6uyzNE8
Поздрав назад до Neytiri..Ке биде подобро наскоро,верувам во тоа. Поздрав до Рок А Фела,крејзи лејди,Најти(друже следен пат ке бидам полоша )ДивинБатерфлај,antilla мислам дека така беше,tweety со точки и посебен до Лилит и нејзиниот хумор. И до annie mk 1
СП ... до оние кои деновиве не можат без топло чоколадо (со додатоци шлаг и цимет) ... Ужиток и задоволство за овие студени денови
СП до Neytiri, реченицата шо ја напиша е прекрасна, но вервај дека некогаш нештата тешко се преболват. Љубим те.
Една голема електронска гушка до RainBow Wild.Child Lepaaa DeadMary Serafima tinkerbelll Trendafilka Hipica LittleDevil WhiteAngel Offspring Cynthia marama WomanInRed Hiii starfish
mims-89, I'm blushing Фала мила, најспецијален поздрав и до тебе и до Магнолија, зошто ме зарази со преубавата песна што ја постирала таму кај свадбите, знае каде