СП до обожувачките на нејзиното височество Книгата. Не гранка, цело дрво има да си направам по ѕидовите. Баш иновативно.
Новогодишни поздрави и честитки и секако гушки да ве топлат! Каша, Мања, Магнолија, Офспринг, Гордееее, Тедибер,Лудото мое АнаКаренина и новата девојка, Angel.Girl
TeddyGrey поради постот во Што би му кажале ... Спојлер Обично има колнење , пцуење лигавање твојов ме размрда и ме натера да размислувам ..
Cп до следниве Najubava2010 Asling Beached Doozy Mногу интересни личности,обожавам да ве читам Hемојте да мислите дека ви се лижам
^^Pas encore ma belle, je suis en train de repartir en fait Голем поздрав до тебе девојко и уште еден такоЃе голем до Росоњерка! Фала
до Amy.Lee,Divinebutterfly,AnaKarenina, martinushka,Serafima,Gordana10,Ariel кај што читкам по темиве...само ве среќавам
Се решив за специјални поздрави за да ја заокружам годинава.. Па.. Охриѓанките ми се први..Ангел,Жапче,Ливинг,Лав,Теодора..и незнам кој други шо сме се нашле на чет. После..сите со кои сум се нашла во контакт или сум ги читала.. Пирамид,Мерлин,Битерсвит,Вајлс,Старбакс,Мацалав,Блонд,Дипблу,Миснезависна,Магнолија,Шилеа,Офспринг..итн. Е така, групњак. Уживајте во празнициве..па се гледаме на елката.
Бичд поздрав и до тебе, специјален. И Мерлинка одамна сакам да ја поздравам, специјално. Па нека биде поздравов Охрид vs Струга.
Поздрав до Бич’д, само Скопје е мој град, ахам а јас сум негова а се збратимивме ние по струшка линија што сме си...со брачедана Мерлин. Инаку... вас охриѓани ве нејќиме освен кога ве сакаме До Нејтри исто поздрав бек. Лепа, Трендафилка, Хоупфул.... И Оффи, оти сабајле приметив тоа со фејсбукот, прво се зачудив па се насмеав ама поздрав до тебе
Специјален поздрав до професорот кој ми предава електро предмети. Ни рече на целиот клас дека кога ке ни се смени паметот ке зажалиме што не сме ги учеле електро предметите.. how yes no.. Јас ке му кажам дека нема да одам на електро факултет и дека му ги мразам тие електро предмети и нема,нема да ги учам.Неможам.Нив не ги можам.
До Ана Каренина. Толку ми е позитивна, мила и интересна, да се чуди човек како порано не била дел од форумот. Уживам да те читам. И поздрав до Трендафилка со еден голем gingerbread man
Па јас ова највеќе си го сакам од Шрек, па... па, како знаеше пааа? Враќам на поздравот со една чоколадна морска ѕвезда, плус како папагалче кое повторува, и јас ја поздравувам Ана Каренина и воедно и' ја честитам новата шоља за пијуцкање топли напивки, едни волшебни прашоци до тебе и конечно - поздрав до Нумериа, многу интересна девојка, да пишува повеќе, ваква фацка сум додека ја читам!
До другарките на клик лајк клик лајк ,или како и да беше рекламата ,кои трудејќи се да на пронајдат другарка им Тајна (демек ја бараа) удобно си се сместија си се истуркаа и си ја покажаа културата упс не културата !
СП до Ј.Иваноска бидејќи веќе втор пат во темата Ми личи на... се обидела да погоди на кој личам...Еден поздрав до тебе жено! СП и до Трендафилка И уште еден СП до ситее феминки со песнава http://www.youtube.com/watch?v=yGndRS14lxg What do we run? We run the world! Who run the world? GIRLS!