Wild child Велиш си провокатор и големо буцкало, ама морам да ти кажам дека јас сум тродупло поголем провокатор, закачко и буцкало(со тие што го заслужиле тоа, се разбира ) , па до сега никој не успеал на крај да излезе со мене во однос на тоа..Друга работа, не е твоја ингеренција на форумов да коментираш дека јас сум се препукувала со други членови(тие други членови, ако треба ќе ми пишат контра-реплики и сл. или тебе за адвокат те поставија тука ???) Уште нешто, од кај си ти сигурна дека јас немам потреба од обезбедување??? И, правиш ли воопшто разлика меѓу приватно и службено обезбедување(можеш ли тие два поима да ги разграничиш) Еве, може стигаат закани до моите братучеди и до мене, заради знаеш кого..? Да не го споменувам сега Не дека ти се правдам на тебе, туку сакам чисто информативно да ти кажам И, мислиш дека јас трубам наоколу за тоа или секаде со мене ги носам...? НЕ!!! Тоа можат неизживеани тикви да го прават... Се надевам во иднина, нема повеќе да се познаваме јас и ти на овој форум(ќе се правиме дека не се познаваме и ќе се игнорираме меѓу себе Немам ни јас привилегии на форумот и не би сакала да добијам траен бан за 13 годишна пубертетлија, што и вријат хормони и се контра со дупло повозрасни, позрели и пообразовани личности...Јас да сум се однесувала вака на 13 години, моите ќе ме искршеле од ќутек... И, се извинувам многу за оффтопикот....
Вајлд и преерѕгирл ве молам без карање .. форумов не е создаден ние да се караме а уште помалку темава Извинете ако сум ве навредила но кажувам што мислам .. и да не бидам оф-топик Сп до сите ранобудни
^^ Хаха....Фала Џули....Извинете на провокацијата,но понекогаш тоа е единствениот начин да се привлече внимание! Поздрав и бакнежи до тебе,Џули....
Поздрав и од мене до Скај, сепак форумот бил полн со мрзливки. Специјален поздрав до сите девојки кои се онлајн.
Најспецијален поздрав и до тебе Вики ! И поздрав до сите форумџики и поминете го убаво остатокот од денот.
^^^^ Гризни јазик. Не дај боже. Да се надевам дека ова ми е од тоа што не сум асално наспиена, него само дежурам тука.. Нај СП До тебе . Специјален поздрав и до другите мои омилени девојки.. Си знаат кои се