Девојкиии Поздрав и до вас, да не испадне сега дека враќам мило за драго, ама па што да правам кога обожавам да ве читам.
До Pelikuna-едвај чекаам!! И ТеddyGrey! ви кен ду ит! Уште еден до Нумериа, гледам, ја фалите, па читнав и јас по нешто. Постот во СДК... се пронајдов во секој збор! Поздрав до тебе.
СП до Rozich,да ми го дадеш тој првиот од аватар . СП и до JuLleE,Annie.mk1,BoaVista,zhap4e,crazylady,esperanca,starbucks,t.w.e.e.t.y,Hipica,crazyinlove19,Miss.Ricci, LilBaby.
Поздрав бек со групава http://www.lajkuvaj.com/21967/# Нема проблем мила,не сум јас лоша,освен ако не ми го побараш Чак е,тогаш
СП до BlackSwan5...еве да ја поздравам..ако навива за Реал.Пак ми е мила и пак ја читкам. Spoiler оди во оцени го аватарот..после тебе јас ќе пишам 0
Не се грижи Чак не ми се свиѓа,не ти го земам .Бтв фала ти за Нејт . Поздрав и до тебе .И ќе те начекам кога ќе ставиш аватар од Барса и јас ќе ти ставам 0 .
Форумов изобилува со прекрасни девојки, секоја посебна на свој начин. И иако ниту една не ја познавам лично ниту виртуелно, си имам создадено слика во глава за секоја од нив. Листата на оние кои сакам да ги поздравам е огромна, па се обидов да ја стеснам колку што можам повеќе. Испраќам голем новогодишен поздрав до: *Trendafilka и starfish, креативни млади дами кои кога ги читам во глава ми светнуваат две нешта: светкави штикли и колачиња *rossonerka, и испраќам топли поздрави за трпението што го имаше, и советите што ми ги даде додека ја гњавев во лп *До една многу позитивна личност на форумов, чии модни комбинации ми дале толку многу идеи, marama *До уште една феминка која ми даде многу идеи, но овојпат за новогодишни украси, J.Ivanoska *Divinebutterfly, сакам да ја читам, особено во Ваши лични фотографии *До двете Теди, teddybear и TeddyGrey , многу убав впечаток ми оставија *eli25, најголемиот ранобудник на форумов, прва ни посакува добро утро *До читателскиот клан на форумов составен од Magnolija, LivingGlam, Gordana10, RainBow, Theodora, Shelea, Neytiri, Strumfeta93 и сите останати феминки активни во категоријата Литература и уметност На сите ви испраќам топли поздрави и ви посакувам среќни празници! Се надевам дека ќе го красите форумов и во текот на следната година
Еден огромен СП до Пирамида. Прво чекав да не е случајно со постот за сушито, после видов дека сепак се врати And ya ain't goin' anywhere without bein' told, is that clear, young miss?? Форумов едноставно не е комплетен без форумџиката на годината. Така да си знаЈш. И немој случајно пак да си се загубила некаде....... И остани така. И нека постои И ти праќам миЉон, дур не ти скрцка секое можно ковче. Аде бега сега.
ГооооОООоолем поздрав до: Хипица, Гордана, Трендафилка, Реинбоу, Шилеа, Инес.х, Л-енна, Марама, Серафима, Магнолија, Ноупфул, Лилит, Жапче, Лудото, ЛивингГлам, ТедиГреј, Ким.... p.s. Пошарен пост немам во животов пратено Ако ако, бидете весели сите