Еден гооолем сп бек до: WinnieThePooh, t.w.e.e.t.y, ines.h, Juicy, Annie.mk1, Gordana10, Bright . Ви благодарам на поздравите Повелете Spoiler
Денеска ќе праќам многу поздрави, од кои два ми се најважни. Првиот, воедно и најголемиот поздрав и го испраќам на Magnolija, бидејќи е многу добра и мила личност, која ни сама не е свесна колку многу ми помага со муабетите и советите. Праќам најсилна и најтопла гушка до тебе. Вториот, до Bright, бидејќи е исто многу добра девојка. И ова го кажувам сериозно, таа е една од најубавите охриѓанки кои ги имам видено. Следно, до JuLleE, bittersweet и Sleepingbeauty, бидејќи имаме роденден на исти ден. До оние кои често ги среќавам на четот: Lov3, Radiance, WinnieThePooh, Jule.Sk, k.i.m, Gordana10, starbucks и angel92. И, до оние кои обожавам да ги читам: Teddybear, Lacrimosa, Rock-a-fella, La.reina.del.sur, Nymeria, Phyramide, AnaKarenina, Shelea, Ljubam, Zhap4e, Blond, Tenkai, Wild.Child, Linn1, Cyntia, Beached, Eli25, Annie.mk1, DivineButterfly, Starfish, FBI, Marama, Trendafilka. Знам дека имам заборавено уште некој, но во наредна прилика ајде. Инаку, до пред малку шарав колачи. Не се како на сликава, но вкусни се. Повелете.
http://www.youtube.com/watch?v=twbrvN33 ... AAAAAAAABQ Do sestra mi , i do site koi go pametite ova i va[eto detstvo so nego
Јас, ете вака неколку минути пред да дојде 30 декември...Би ви ја препорачала песната од Guns 'n' Roses- Sweet child o' mine..предобра песна..сите ве поздравувам со неа......
Л-ена Сакам да ја поздравам и Лилит, која на моменти знае да биде полна со сонце, повеќе отколку со месечина. Повеќе го поштувам тоа второто, не дека сме од исти пол, но целата таа мистика околу неа мене ме привлекува. А плус, повеќе е интересна за уметниците до Жапчето не-толку-раскрекано. Студот е крив Кенди и Спринги до Анушка Нестле на која совршено и прилега новиот аватар. Dulce поздрав и до тебе. И ти ли сакаш сирени? И до Брајт и Ана Каренина кои ми изгледаат на многу нежни девојки. И сакам да ви подарам нешто од што би имале абер. Ама пошо сигурно нема да ми го кажете бројот на сметката или адресата еве ви песничка http://www.youtube.com/watch?v=bXAQKCec ... re=related
До сите девојки кои денес ќе си одат во своето родно место,во топлиот дом,кои успешно ги завршија сите обврски во оваа година а денес едвај чекаат да му ја летнат дома и да наполнат батерии за претстојната година. Nothing is like home
Пред некој ден сакав да ја поздравам Виножитка. Инспириана од едно нејзино мислење пишав еден поздрав од пола страна, кликнав испрати, и и се отиде во неповрат. Ми се случува ова често, и обично кревам раце, ама желбата да ја поздравам Виножитка ми стои Е па Виножитке, специјален поздрав до тебе. Во последно време не си баш во форма, ама се надевам дека многу брзо ќе си дојдеш на себе И се надевам дека овој поздрав ќе стигне до тебе
Јас би ги поздравила оние што ми беа голема инспирација овде. Ливинг Глам - поради што сум вечен должник- ми помогна најмногу кога некој ми требаше. Ти се поклонувам. Пирамитка - би можела да заспијам и да се разбудам со твоите реченици, реална си без глумење лудило. Трендафилка - зошто е трпелива, интелегентна, борбена, искрена.. Лилит - оти е ретка, не ги шминка работите туку ни ги сервира онака како што навистина се, без да се потресува на сето тоа. Ставот нејзин ми е незаменлив. Теодора - најначитаното суштество што некогаш сум сретнала на форумов, нејзиното изразување е пример. Серафима за мекоста нејзина и подадената рака. Жапче и Мерлинка ме насмеале многу пати, онака без да се трудат да бидат некој Се... Ана Каренина се појави толку полека, спонтано и лежерно и не ни требаше многу да сфатиме дека е прекрасна. Антила за интелегнетноста нејзина, восхитувачки. Теди греј и Теди мече не знам секогаш ги поврзувам една со друга, прекрасни се и двете на свој начин. Шилеа за играта со зборови, иако мислев дека има нешто против мене, стојам на ставот дека е неверојтано талентирана, и со заслуга ја носи титулата за една од најдобрите писатели на Окно. Магнолија, Нејтири, Менди Лејн, Дивин Батерфлај, Лепа, Гордана, Виножитка, Антила, Штрумфета 93, Старфиш, Најубава на Петко, Марамка, Мимс 89, Россонерка, Џокси, Елементал, Ани мк, Сесилија, Инесх, Бичхеад, Брајт, Ариел, Лолита сте ми личности на кои многу пати сум ви ги прочитала постовите..
СП до сите што не сакаат да конзумираат алкохол, ама просто мораат деновиве... Новава Година бетер од Ивкова слава ми испадна...