Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    http://www.youtube.com/watch?v=ZZObu_DCk1Y
    СП до мама и бато, многу ве сакам :) Со вашата најомилена песна :)

И тато, секако :) ама песнава не е твоја :rofl:

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Гордана10
    Kaрак
    Виножитка
    Најубава на Петко
    Трендафилка
    Лакримоса
    Пирамида

Shake ur asses bitches :dance:
    Онака без причина
    ми се сонуваше да ве поздравам, па се плашам ако не го сторам тоа нешто лошо ќе се случи :lol: :rofl:

На Lacrimosa, najubava2010, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Да ти опишам реакција... :rofl:

лог ин....[​IMG]....[​IMG]....клик...[​IMG]. Ах таа Мерлинка да ми беше поблиску [​IMG]

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СП ... дооооо ... сите

Ѕвездите ни предвидуваат и повеќе од добра следна 2012 година ;)
    Само бидете оптимисти, трпеливи и отворени за се што ќе се случува

На Annie.mk1, Buttterfly, angel92 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сп до СИТЕ. Без исклучоци. Поминавме уште една година на форумот, многу закачки, многу лаги, но и многу совети и корисни информации, многу искреност и многу пријателства.
    Се надевам дека така ќе продолжиме, без разлика на ситните расправии.

На mims-89, Abeja, esperanca и 18 други им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.824
    Јас вчера толку го испотресов г'зов што мислам дека денес цел ден ме боли. :rofl:
    Поздрав назад Блонд :)
    И поздрав до Ариел, ми се растегнаа усните во насмевка читајќи го твојот поздрав. :)
    И до Љубам, АнаКаренина, Офи, Лилит, Трендафилка. :*

На blond, ljubam, Ariel и 3 други им се допаѓа ова.
  7. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    ... до Блонд и до Ј, Нејтири, Марама, Мимс, Саја, Мацалов, Дивајбатерфлај, Лилит, Реинбоу, Атила, Нумериа, Јуле77, Теодора, Лолита777, Пирамида, Геа, Маца99, Славица999, Ј.Иванивска, Анатх, Златушко, Старфиш, Роси, Трендафилка, ФБИ, БоаВиста, Дузи, Лилбејби, Тинкербелките, Ели25, Грл23, Инес, Најти... ма до сите, ама баш сите што ќе го читнат постов и што сакаат некој да ги поздрави.

Мене ми се блокираше мозоков иначе планирав да направам една голема листа и поединечно сите да ве поздравам, ама ништо.
    Леп провод цуре и дечаци, играјте, гушкајте, спијте, лапајте, драпајте...се што сакате само немој многу да пиете :!: .

На slavica999, blond, mims-89 и 22 други им се допаѓа ова.
  8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Hipica, Divinebutterfly, Annie.mk1, Thelittle17, Juicy, Tinkerbell,Elenaa, Lilbaby, Serafima, Angel92, Cacy, marama, DeepBlue, Baguf4e, Offspring, martinuska, Pelikuna , CIA ,Neytiri, Gordana10, Go-girl, GarpovaV, k.i.m, ljubam.

:D Бујрум :D
    [​IMG]\

На ljubam, Divinebutterfly, Annie.mk1 и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    СП до сите што им фуфка од петарди. :sweat: :tmi:

На Abeja, Divinebutterfly, Gordana10 и 31 други им се допаѓа ова.
  10. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    До сите мрчатори што ни го уништуваат предновогодишното расположение.
    Стварно е глупаво кога читаме како за НГ ќе имало ова, па вакви луѓе ќе имало, онака ќе било. Јас не го многу сакам ова славење, но луѓе кога гледаме околу нас среќни луѓе и насмеани лица, многу поубаво се чувствувам. И многу поубаво е кога ќе прочиташ и видеш на тв или било каде дека им даваат на децата паќетчиња на кои се радуваат, кога луѓето си ги кажуваат своите желби за Новата година и кога сите се веселат, отколку исмевање за тоа кој каков ќе биде облечен, нашминкан и слично.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.220
    Девојки имајте утре убава вечер, па да ве читам полни со позитивна енергија наредните денови.

СП:
    Kasha,najubava2010,, Serafima, Neytiri,julie77,blond,Adi888,starbucks, katakomba24, CIA, LittleDevil,RainBow,thinkerbell, ljubam, Marilyn-Monroe, Gordana10, Bright, Dulceee,
    Ammy.Lee, L-enna, ines.h, eli25, angel92, TheCandy880, antilla, BlackSwan5, AnaKarenina, Shelea, Cacy, Mims89, Miss- independent, Rossonerka, Artemission, Asterion, Mercey, Lacrimosa, Annath, BoaVista, t.w.e.e.t.y,Hipica,crazyinlove19, LilBaby, JuLleE, zhap4e, WinnieThePooh,
    DAngel, martinushka, Amy.Lee,Divinebutterfly, , Offspring, Trendafilka, starfish, Ludoto19, vendiii, teddybear, Asling, Doozy, femina90, tinkerbelll, spellbound, maca99, karam, Go- Girl, Lov3, kate21, Yipman2, Nightwalker, Chocolate.me, Sephora .

Ако заборавив некого простете. Во секој случај ви посакувам на сите убави празници.

На Dulceee, tinkerbelll, ljubam и 47 други им се допаѓа ова.
  12. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ајде еден ОГРОМЕН поздрав, последен за оваа година од мене до феминките со кои се сретнувавме низ форумчето цела година. Па да почнам со ред и како што е ред. :wasntme:

На прво место, ги поздравувам администраторите (Билката и Михајло) , глобалните модератори (Реинбоу, Емилија, Дијана) и модераторите Лилит, Лукс, Ким, Вајлд, Тенкаи, Горде, Багуфче, Ангелче, Анат, Ариел) . Без вас форумот, дефинитивно не би бил тоа што е... :)

И сега...
    Старбакс, Дејзи, Лов, Вајлд, Ким, Мона, Денсинг, Спел(баунд), Реин, Kaте21, Геа, Лилит, Oфи, Ариел, Дип, ВиниДПу и многу други кои што ме дружеа цело лето на четот.

Реина, Јипи, Виторија, Крејзилејди, Сексилејди, Ани, Елена, Ади, Ким, Мерлин и многу други кои ме дружеа во Форумските игри.

Дузи, Горде, Магнолија, Кенди, Мис Ричи, Марама, Росоњерка, Теодора, Жапче, Лилит, Литл Девил, Блонд, Лолита, Брајт, МацаЛов, Рокафела, Штумфета, Спаркс, Волфче, Каролина.Коста, Џокси, Мистери, Најти, Гоу, Бич‘д, Џули, Енца, Дивајн, Пеликуна, Катакомба, Шелеа, Венди, Љубам, Ана Каренина, Бризи, Хај, Лудото... и уште многу други чии постови ги читав цела година, и ќе ги читам наредната.

Ви посакувам се‘ најубаво во Новата 2012. Забавувајте се утревечер, уште една година е на прагот!

(подолг поздрав, сигурно има заборавени некои, извинете :tmi: :$ )

На SexyLady, Breezy, La.Reina.Del.Sur и 43 други им се допаѓа ова.
  13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Поздравче и до тебе Гарпова. :*
    Фала што ме дружиш на фб. :wasntme:

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    Поздрав до WinnieThePooh :)

На WinnieThePooh му/ѝ се допаѓа ова.
  15. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    На kate21, FBI, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Ajdeeee eden pozdrav do AnuskaNestle i do site feminki, se najdobro vo 2012.Da si bideme site posrekni i najsrekni! :inlove:

На anuskaNESTLE и zhap4e им се допаѓа ова.
  17. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Вака, прво благодарам на Марамка и Гарповче за поздравот. :*
    И СП до цел форум, да не ве набројувам сите, знам дека некој\а ќе заборавам.
    Убаво време поминато на форумов во 2011, ќе продолжиме со дружење и наредната, тоа без двоумење. Поминете си сите најубаво што можете, и во нареднава година останете сите така паметни, добри, убави и позитивни :*

На kate21, GarpovaV, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  18. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Одамна не сум поздравувала, па затоа овој поздрав ќе биде малку подолг:$

СП до: Офи, Бланка, Есперанса, Штрумфета, Роси, Спаркс, БлекСвон, Горде, Марама, Пирамида, Реинбоу, Лилит, Сесилија, Сефора, ФБИ, Ливинг, Тања6, Најубава, Џули, Старфиш, Трендафилка, Лудото, Љубам, Блонд, Гоу грл, Мерлинка, Лолита, Старбакс, Теодора, Ана Каренина, Мисс, Мимс, Артемишн, Анатх, Кенди, Тедимече, Тедигреј, Дузи, Жапче, Венди, Лакримоса, Мај грл, Карина, Каролин.Коста, Ла чика, Мања, Геа, Нумерија, ЕмаСк, Кате21, Лепа, Лукс, Тинкербел, Дејзи, Сексилејди, Грл23, Хипица, Фемина90, Пеликуна, Хај, Саја, Енца, Ели25, ЦИА, Рок а фела, Јипмен, Најтвокер, Мистери, Елементал, Џокси, LilBaby, JuLleE, Neytiri, Juicy, wolf4e, INSIDIOUS, bittersweet, crazylady.... и сите останати феминки.

Девојки и момци имајте убава новогодишна ноќ и нека таа биде почеток на уште поубава година исполнета со многу здравје, среќа, љубов и исполнување на сите желби.
    Поздравче до сите и се читкаме во новата 2012 година :* :hug: :*

На tinkerbelll, Blanca, SexyLady и 60 други им се допаѓа ова.
  19. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Специјален поздрав до оние драги феминки кои престојот на форумов оваа година ми го направија повеќе од пријатен, заради чија вина ненаспана одев на работа и ги запоставував обврските :) , заради кои се грижев, читав и учев, се восхитував... Секоја од вас има нешто посебно во себе и заради тоа ве обожавам.

Специјален поздрав до оние на кои директно или индиректно сум им го покажала тоа: Marama, Rossonerka, Julie77, FBI, Theodora, Dushica-sk, J.Ivanoska, Lolyta777, Theodora, Mini-Mouse, Juicy, Lepaaa, Trendafilka, Phyramide, Eli25, Ludoto19, Sesilija, Marchesa, Ammy.Lee, Chocolate.me, Ljubam, Lauras...

Исто така упатувам уште еден поздрав и до оние со кои не сум се нашла во муабет, но се прекрасни личности и ми оставиле впечаток: AnaKarenina, BoaVista, Sephora, Doozy, TeddyBear, Zhap4e, Baguf4e, K.i.m, Go-Girl, Lilit, Hipica, Serafima, Gordana10, Danichap, Rock-a-fella, Shelea и RainBow.

Оваа година од секоја од вас поднаучив по нешто, споделив тука мал дел од себе и сфатив дека сеуште газат прекрасни луѓе на земјава. Секоја чест и останете такви какви што сте :*

Ви посакувам совршен почеток, тек и крај на наредната година, повеќе среќни моменти, повеќе здравје, повеќе љубов, доволно пари и уште многу дружење. Среќна Нова Година!

Прикачени фајлови:

• Hugs.jpg
      Hugs.jpg
      Големина на фајлот:
      61,3 KB
      Прегледи:
      678
    На Mini-Mouse, ljubam, Sephora и 26 други им се допаѓа ова.
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    *
    Имаме слушател на радиото ФМ2 ...
    -Добар ден слушателу убав ...што би кажале вака на последниот ден од 2011

(Anime imaginary slusatel)
    -Па прво би сакал да ја поздравам мамичка и татичко .. мамо мамо ме слушаш ли ? ..стави ми пари на моб оти немам кредити а треба да звонам за нова год...

Потоа би сакал да ја поздравам фамилијата на фемина
    BlackSwan5, BoaVista, Breezy, CIA, DAngel, Divinebutterfly, Doozy, FBI, Gea, Go-Girl, Hiii, ines.h, JoxyTheFreak, JuLleE, k.i.m, La.Reina.Del.Sur, Linn1, LivingGlam, ljubam, lolyta777, ludoto19, Magnolija, marama, Marilyn-Monroe, martinuska, mims-89, MSkorpionka, Nightwalker, Offspring, Phyramide, RainBow, rossonerka, Saya, Sparks, Strumfeta93, teddybear, Theodora, tinkerbelll, vendiii, WildCherry, x.Daisy.x, XMaN, zhap4e,Sesilija, Rock-A-Fella, blond (ај следната год анализа ),kate21, Елементал ,TheCandy880
    starfish, Neytiri, Ammy.Lee, Mistery, eli25, Cacy, Annath, Hipica, Blueeparadise , Sesilia , Trendafilka,Monna.Monna

Како и сите други членови кој ги има преку 20 илјади и неможам да ги пишам :D

И ве очекуваме на чај следната година јупииии

Истотака поздрав до мамичка за кредитот , фала Ммамо

пријатно |-)

На Monna.Monna, blueeparadise, EleMental и 43 други им се допаѓа ова.