Специјален поздрав до...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Pennyroyal, Dec 30, 2009.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Да не набројувам сп поздрав упатувам до сите...

До оние кои нема да славаат НГ
    до оние кои ке ја прослават
    До сите кои планираат да се нацветат од пијалак
    до сите оние кои планираат да зачнат бебе новата година
    Поздрав бек до сите кои ме поздравија деновице и за НГ

и така

Срекна Нова Година :*

2. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Мојот последен групен поздрав за оваа година...
    овој пат сакам да ги поздравам:
    BoaVista, Lilit, AnaKarenina, ines.h, martinuska, La.Reina.Del.Sur, Phyramide, eli25, J.Ivanoska, Annath, k.i.m, Juicy, zap4e, Go-Girl, LilBaby, Artemission, Gea, Gordana10, Offspring, AnuskaNESTLE, WinnieThePooh, starbucks, Yipman2, Nightwalker, ljubam, ludoto19, Pelikuna, Shelea, Doozy, JoxyTheFreak, DeepBlue, Divinebuterfly, Kasha, Hipica, Lov3, Sephora, tinkerbelll, Adi888, Lux, Trendafilka, BlackSwan5, esperanca, Lepaaa, Cacy, Linn1, FBI, CIA....
    се извинувам на сите што ги заборавив, и ви посакувам среќни празници! :*

3. ines.h

ines.h Популарен член

Да искористам уште еден позз за оваа 2011- година во која црпев информации од вас ме радуваавте ме растажувавте,ме поучувавте .......Среќна нова 2012 имајте си во душа љубовввв и здравјеееее .

Поздрав до :
    SHELA, PHYRAMIDE,TEDYBEAR ;) LJUbam,

Старфиш, Марама, ,Стајлишшшшш, BOAVISTA, LUDOTO, FBI, DIVINEBATRFLY, THEODORA, Neytiri, ANIE MK,
    ,
    Eli25, Tinkerbell, Ana karenina , Gea, Merelyn Monroe, Marley, Sesilija , sephora, Go girl, Мањаааа, VENDI,

Тајгерлејди, Елена, АSHLING, SERAFIMAA, NYMERIA, pELICANA, MISHELA, MAGNOLIJA, NAJUBAVA 2010, NIGHTWALKER, BLACKSWAN5, MIMS 89, Smilly, MINI MOUSE , T.W.E.T.Y, Juicy ,BRIGHT, MANDYLANE , x.Daisy.x, KARINA8, MISS RICI,

ako zaboraviv nekoj ke se nadopolnam :)

Mini-Mouse, Theodora, ljubam and 24 others like this.
  4. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Сакам посебно да ги поздравам:Артемишн,Марама,Љубам,К.и.м,Офи,Лин,Тинкербл,Look од сите вас научив по нешто,не зажалив што се зачленив тука вие многу ми помогнавте и ви благодарам за се!Тука ве најдов вас,вие сте тие кои што ми помогнале без да ме осудувате или било што.Ве сакам.Имајте ја најубавата година и ви посакувам се најубаво. :* :hug: :hug:

ljubam, Look, Artemission and 3 others like this.
  5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Најмачкесто специјален поздрав до Офспринг

Attached Files:

Offspring likes this.
  6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Сп до CIA,Pelikuna,julie77,marama,BoaVista,starbucks,Yipman2,FBI,JuLleE,Rozich,LilBaby,Miss.Ricci,
    Anie.MK,ines.h ,macysh,zhap4e,t.w.e.e.t.y,WinnieThePooh,k.i.m,RainBow,Hiii,Strumfeta93,Miss-Independent,ludoto19,creshicka,esperanca,AnaKarenina,Eli25,Hipica,Monna.Monna,Marchesa.

Воедно и предвреме ви ја честитам Новата година и ви посакувам среќа во 2012-та на сите феминки.

7. WinnieThePooh

WinnieThePooh Истакнат член

Последен поздрав од мене за оваа година до сите што ги читав...иако не сум долго време на форумов мислам дека сите ве запознав по малку. СП до
    ух ќе биде долго ова
    Gordana10,marama,Lilit,Martinuska,Artemission,WildCherry,Yipman2,JoxyTheFreak,DeepBlue,Tweety,Amy,Lee,DivineButterfly,tinkerbelll,marama,RainBow,Offspring,Asterion,AnaKarenina,Hii,MarchelineAmaru,BlackSwan5,Starbucks,ines.h,Pelikuna,CIA,k.i.m,WildChild,FBI,rossonerka,Speechless,Baguf4e,Theodora,Hipica,Shelea,Serafima,LadyDoll,,Trendafilka,crazyinlove19,kate21,kelly.r,Bright,MSkorpionka,ludoto19,anuskaNESTLE,Loritaa,MissIndependent,vendii,thelittle17,AIT,LilBaby,Linn1,BoaVista, Sephora, Doozy, TeddyBear, Zhap4e,Saya, Sparks, Strumfeta93, Rock-A-Fella, blond ,starfish,Monna.Monna ,EleMental,Mistery,Towelie,LivingGlam,DeadMary,Nightwalker, ljubam, La.Reina.Del.Sur, Phyramide, eli25,Adi888, Lux,Kasha, Lov3, Rozich,Adi888,Julie77,Annie.mk1,J.Ivanoska,L-ena,Najubava2010,Look,Elenaaa,GarapovaV,Magnolija,LittleDevil,JuLleE,Neytiri, Juicy, wolf4e, INSIDIOUS, bittersweet, crazylady,girl23,Numeria,Go-girl,TeddyGrey,Tenkai,Lacrimosa,Srecial.Someone,Beached,crazylady и многу други.
    Простете ако заборавив некој :angel:
    Ви посакувам Среќна Нова,бидете здрави,среќни,најубаво да си поминете вечер...Се читаме утре!

Attached Files:

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Поздрав назад до тебе и до сите други феминки и феминци, ви посакуваме јас и Фигаро :) :)
    :lol: :* :* :* :*

Attached Files:

mims-89, kate21, Dushica-sk and 11 others like this.
  9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Штом веќе почнавме... :wasntme:
    Додека не се наредија 942589375 други постови, да ви честитам и јас. :wasntme:
    Сп до сите форумџики кои ми оставија впечаток годинава:

Pelikuna, zhap4e, Doozy, Trendafilka, ljubam, crazylady, Go-Girl, Lov3, GarpovaV, JoxyLëFreak, Linn1, marama, Nightwalker, Yipman2, Annie.mk1, ludoto19, Hipica, blueparadise, angel92, TheCandy880, Serafima, antila, Sephora, LivingGlam, lolyta777, rossonerka, WildCherry, Artemission, LittleDevil, Elennaa, TeddyGrey, Sephora, Lacrimosa, BoaVista, MarchelineAmaru, najubava2010, La.Reina.Del.Sur, Marilyn-Monroe...

Само што се разбудив и не ми текнуваат други. :drunk:
    До другите-Среќна Нова 2012!!
    Најлудо и незаборавно да си поминете вечерва. За новава што иде, ви посакувам здравје, среќа, љубов и повеќе пари. :D И да сте поактивни. :!:

10. Tenkai

Tenkai Популарен член

Епа јас ќе ги поздравам моите омилени форумџики MandyLane, zhap4e, Wild.Child, Cynthia, beached и Trendafilka.

Поздрав и до модераторите Рејнбоу, Горде, Лилит, Вајлд (по втор пат), Ким, Лукс, Анат, Ариел, Ангелче и Багуфче.

А на сите останати ви посакувам многу здравје и среќа во наредната година. :*

Cynthia, baguf4e, Trendafilka and 6 others like this.
  11. Justinna

Justinna Истакнат член

Феминки имајте најубава, најлуда, најнезаборавна, најпијана (и тако даље) ...вечер. Ви посакувам многу љубов и среќа пред се, здравје, дечковци, вистинки пријатели и се што ке посакате.
    Без разлика каде и да одите, со кој и да бидите нека оваа вечер ви биде посебна .

И ако не ве имам уште сите научено, многу работи научив од вас. :) :) Се најубо. Останете вакви какви што се. :*

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Нема да именувам феминки кои ќе ги поздравам во овој последен специјален поздрав за 2011та, зашто сигурно ќе заборавам некоја, туку ќе дадам еден групен поздрав на феминки чии постови крадеа мои минути, часови и денови на фемина :)
    - поздрав до девојките кои ширеа позитивна енергија на фемина,
    - поздрав до феминките кои даваа дел од себе во фемина темите, кои даваа дел од својата приватност, дел од својата интима, беа искрени, беа тоа што се во реалноста и таа ја преточуваа во постови на фемина,
    - поздрав до девојките кои несебично им помагаа на феминките даваа помош, даваа совети помагајќи им да ги пребродат секојдневните проблеми,
    - поздрав до девојките кои цивилизирано и со почит влегуваа во дискусии, без навреди, девојки кои дискусијата ја водеа на ниво, а без дискусии неможе да постои фемина,
    - поздрав до девојките кои во СДК ги искажуваа своите чуства, чии утрински постови не будеа, со чии постови ни завршуваше денот, кои не смееја, на кои заедно тагувавме, на кои заедно си дававме подршка,
    - поздрав до девојките кои ги покажуваа своите комбинации во темата и примаа пофалби и критики кои ги прифаќаа добронамерно, а оние кои не ги прифаќаа а ги има неколкумина се надевам ќе научат во 2012 да примат критика, а со тоа да ја ојачат самокритичноста, ќе им требаат тие во животот понатаму,
    - поздрав до феминките со спортска душа, среќна бев што најдов феминки со кои ги славевме кошаркарските победи, со кои скокавме, викавме и плачевме на спортските победи, со кои се радувавме и за фудбалски победи, ватерполо, карате, а сеа ќе се радуваме и на ракометни победи нели? :party:
    - поздрав до сите феминки љубителки на животинчињата, посебни се оние што чуваат миленичиња, таа љубов која ја даваат и примаат е посебна, Рики ве поздравува и ви кажува дека има женЦка и наскоро се надевам ќе имаме бели снежни кученца :inlove:
    - поздрав до неколуте феминки кои ги запознав, малку се, но баш ме израдуваа што се комплетни личности и во реалноста,
    - поздрав до феминките кои љубеа, кои твореа, до читателките, до креативците, до филмаџиите, до модерните феминки, до шопинг манијаците, до шминкерките, до сеирџиите, до критичарите, до домаќинките, до диеталките, до спортистките, до јога пилатес и аеробик девојките, до докторките, до сите мамички а посебно до новите мами, до сите оние кои даваа совети за работа и не радуваа со огласи, до ученичките, до студентките, до работничките, до православните, католиците, муслиманките, до модераторки, до администраторите, до богатите, до сиромашните, до сите феминки едноставно!

Имајте убава нова година, дружете не на фемина, бидете среќни весели и бидете реални и искрени на форумов.
    Имаше такви кои не беа ни искрени ни реални, дел од нив се издадоа, а 2012 се надевам ќе ги издаде останатите, на лагата кратки и се нозете. А се надевам и ќе ни донесе нови феминки кои ќе се вклопат во фемина семејството.

Мило ми беше што ве читав во 2011, се надевам повеќе позитивни а што помалку негативни моменти фемински ќе имаме следнава година.
    Ви посакувам успешна 2012та здрава, среќна и бериќетна

13. Cacy

Cacy Популарен член

СП до t.w.e.e.t.y,Yipman2,marama,Adi888,Elena,SexyLady,Gordana,ljubam,blond,kim,Lilit,Офи,Artemission,Asterion,DivineButterfly,Lux,Mistery,Serafima,starfish,girl23,crazylady,pin4ever,Tenkai,Phyramide,BoaVista,zhap4e,Hipica,Miss-Independent,FBI,BoaVista,Lux,Esperanca,Strumfeta,Rainbow,Ludoto,Tedybear,Hii,LivingGlam,Trendafilka,TheCandy880,GarpovaV,starbucks,bilkata,bagufce,Wild.Child,Lov3,Go-Girl,Marilyn-Monroe,Kasha,najubava2010,LittleDevil,Rossonerka,Chocolate.me,Sephora,Ariel,Rock-a-Fella,BeYourself и сите останати феминки :hug:

Имајте прекрасна вечер!Мили ми беше што ве запознав и читав оваа 2011,а се надевам нашата дружба ќе продолжи и во 2012 :*
    Нека оваа фодина ви донесе многу здравје,среќа и љубов!

Среќна Нова Година! :party:

SexyLady, Mistery, ljubam and 25 others like this.
  14. esperanca

esperanca Популарен член

Ве поздравувам сите, затоа што секој/а од вас во оваа год беше посебен/на на свој начин. Продлжете така и во 2012г.
    Ви посакувам многу здравје, среќа,пари успех, сите желби нека ви станат реалност и се најубаво во новата година.
    Имајте прекрасна вечер. :dance: :party:

:* :hug:

girl.23, Elennaa, kate21 and 3 others like this.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сп до моите фуфици, кои патем се убави, паметни, вредни и згодни

Трендафилка, Офи, Мече,Марама,Мимс,Жабата,Ливингглам,Дузи, Роси,Артемишн,Штрумф,Боа,Теодора,Саја,Јулеее,Џули,Фајркуин,Лилит,Cерафима,Реингоу,Сања буцка,АнушкаНестле,Анакаренина,гарпарова,Старфиш,Јипман,Џокси,Rокафела,Kористаки,волфче,Иксмен,

... и уште многу:D Јас да бидам искрена, не сум по филозофиите, нема да филозофирам многу... туку само ќе ви посакам среќа здравје,љубов,пари и секс :D
    Ја ви од кифлите :D
    DICK кифлици 8)

Attached Files:

Theodora, JuLleE, mims-89 and 19 others like this.
  16. Mameha

Mameha Популарен член

СП до сите кои ќе си ја поминат новава година домче, во домашна атмосвера :inlove: :^)

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

СП до оние што ми оставиле добар впечаток, сакам да им посакам
    Среќна Нова Година, љубов, здравје, среќа, пари, успех. И најубаво да си поминете вечер!
    И секако, на сите останати. :*

А
    A-j-a, Abeja, Adi888, AIT, AlicaInWonderland, anastasijaki, AnaKarenina, Ammy.Lee, Ann.94, Annie.mk1, antilla, annii, anneyy, Avril.09, Annath, Anna-Banana.
    B
    baguf4e, belieber, beached, beachamp, BeYourself, BlackSwan5, butterfly.93, bleff, blond, blueeparadise, Breezy, Buttterfly, BabyD0ll, Bright, BoaVista, Butterfly15.
    C
    Cacy, calliope, caroline.costa, CIA, Chocolate.me, CharmedGirl, crazy.lady, creshicka, crazyinlove19.
    D
    dancing.queen, DAngel, DeepBlue, Divinebutterfly, Doozy, Dulceee, Ducky, drugarka, danniela5, daddys.princess.
    E
    eli25, elcezelce, eemmiilliijjaa, Ema.Sk, esperanca, Extraordinary.girl.
    F
    FBI, figgiMK, firequeenn, FortuneTeller.xD.
    G
    GarpovaV, gothchick, Go-Girl, glow, girl.23, Grunge, Gea, green.eyes.
    H
    HeelsLover, Hiii, Hipica.
    I
    innablood, ines.h, IndieGirl.
    J
    J.Ivanoska, Justice.Girl, Juicy, JenniferLove.
    K
    kate21, karak, KrystalTears, K.Mari4ka, kankus, kelly.r.
    L
    L-enna, love23, La.Reina.Del.Sur, LivingGlam, LittleDevil, LilBaby, Linn1, lolyta777, Lov3, ludoto19, Lola-M, Lepaaa, lackygirl.
    M
    marama, MandyLane, Marilyn-Monroe, MarchelineAmaru, martinuska, Mayyya, Mini-Mouse, minne-mouse, Miss-Independent, Miss.Ricci, MilanoGirl, Monna.Monna, Meggy, Mrs.Cuper, MonnaSi, mims-89, Marcey, MissSpark.
    P
    Peperutka90, Pelikuna, pink4ever, Plavusa.17, PussyHunter.
    R
    Rock-a-Fella, Rose96, Rozich.
    S
    Sanniii, Saya, Serafima, Smilly, Strumfeta93, Snow-Queen, starbucks, specificone, spellbound, Special.Someone, SexyLady, starfish, Srekicka, sweet-cherry, Shelea.
    T
    teddybear, t.w.e.e.t.y, Tenkai, TheCandy880, TeddyGrey, TheKiketoo, Tanny, thelittle17, tinkerbell, tinkerbelll, TennisBabe, TheaEsposito.
    W
    Wild.Child, WinnieThePooh, wolf4e, Whatsername.
    X
    x.Daisy.x.
    Z
    zhapce.

Dulceee, K.Mari4ka, glow and 85 others like this.
  18. Juicy

Juicy Популарен член

Морам и јас да упатам последен поздрав оваа година до феминките со кои сум разменила неколку зборови и до оние кои обожавам да ги читам :)
    Adi888 beachamp BeYourself blond Bright BoaVista Cacy CIA dancing.queen Doozy esperanca FBI
    figgiMK GarpovaV Go-Girl girl.23 Gea Hipica La.Reina.Del.Sur LivingGlam LittleDevil LilBaby Linn1 lolyta777 Lov3 ludoto19 marama MandyLane Marilyn-Monroe Miss-Independent Marcey Pelikuna Plavusa.17 Rock-a-Fella Saya Serafima Strumfeta93 starbucks SexyLady starfish t.w.e.e.t.y teddybear TheCandy880 Tenkai thelittle17 zhap4e elennaa :inlove:

Среќна нова година и останете такви какви што бевте такви ве сакам!!

19. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Не сакам никакви поделби, барем не денес. =)
    Токму затоа, сакам да Ве поздравам сите, и да Ви ги посакам сите оние клише работи и сценарија во наредната година. :lol:
    Но пред се’, успешно исполнување на она што лично сте си го зацртале и поставиле како цел, зашто така ќе бидете чекор поблизу до Вашата лична идила. Но попат, не заборавајте да го понесете и здравјето, среќата и, секако, љубовта со Вас. Затоа што без нив, сме никој и ништо.

:party: СП ДО ТЕБЕ, ФЕМИНО, И СРЕЌНА ТИ НОВА ГОДИНА!!! :party:

20. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

СП до сите.....

Attached Files:

kate21, esperanca, starbucks and 4 others like this.