Специјален поздрав до...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Pennyroyal, Dec 30, 2009.

1. Ann.94

Ann.94 Популарен член

^СП до тебе dancing.queen :D Кога и да ти го прочитам името ми се увртува во глава:
    http://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s

Исто така СП back и до Eленнаа, мартинушка и Grunge. :)

И на сите други ви посакувам среќна Нова Година и најубаво да си поминете вечер! :party:

kate21, Grunge, zhap4e and 3 others like this.
  2. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

СП до сите феминки и вечер да си помините најубаво. :*

Elennaa, kate21 and zhap4e like this.
  3. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ова две во едно не поздравуваш, мене и Гоу, м? :rofl: Шала, шала. :*
    И јас сакам сите да ги поздравам, цел форум, да ни биде 2012 бериќетна :wasntme: да има повеќе постови, а помалку расправии. :rofl:
    Убав помин вечер, паметот земете го со вас, не дозволувајте алкохолот да ви го испие. :!: :*

kate21, blond, ludoto19 and 3 others like this.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Денес нема да делам никој, ќе ве поздравам сите, имате најлуда вечер. :) :*

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА :party: :party:

5. julie77

julie77 Форумски идол

СП ... до сите кои веќе почнаа со полните чашки :wasntme: ...
    Да сте ми живи и здрави, и да наздравиме за убави моменти и случувања!

НА ЗДРАВЈЕ!!

kate21, ludoto19, esperanca and 4 others like this.
  6. Sanniii

Sanniii Популарен член

Јас ќе ги поздравам сите форумџики кои шират позитивна енергија по форумов и го прават прекрасен.
    Оваа вечер искористете ја максимално, изнаиграјте се и уживајте. :)

girl.23, Elennaa, kate21 and 2 others like this.
  7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Фала ви девојки на сите што ме поздравивте, ви праќам поздрав назад :) :* .
    Исто така ги поздравувам и оние што ептен ги зафатило еуфорија а и оние што ич не ги боли што е Нова година :lol: .
    Убаво поминете си вечерва.
    Ви посакувам се најубаво во новата :hug: .

Elennaa, kate21, ludoto19 and 2 others like this.
  8. Juicy

Juicy Популарен член

Бидејќи неможам да редактирам а ја заборавив срам да ми е :$
    Еден најспецијален поздрав до Артемишн ! :* :hug:
    немој да ми замериш

Artemission likes this.
  9. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Збирав, збирав и мора да се испукам значи :whew:

Ке набројам неколку особи, зашто поинаков е ефектот отколку групен и генерален поздрав:

ljubam, najubava2010, Sparks, jarec6, CIA, nesa, AnaKarenina, Mygirl, Lov3, Zlatusko, Go-Girl, zhap4e, Strumfeta93, BoaVista, FBI, Bright, nena2010, AlicaInWonderland, wolf4e, MacaLove, Hipica, Dushica-sk, Lux, kate21, Ariel, karina8, Saya, esperanca, Ema.Sk, DAngel, mims-89, irenna, teddybear, karak, Miss-Independent, crazylady, Gordana10, marama, LivingGlam, Juicy, Feraless, Elennaa, starfish, TheCandy880, TeddyGrey, bittersweet, blueeparadise, ludoto19, Doozy, Annath, katakomba24, angel24, GarpovaV, Rock-a-fella, Trendafilka, rossonerka, Theodora, Lacrimosa, JuLie, jullie77, mysterious, Phyramide, blond, Gea, lolyta777, caroline.costa, Neytiri, MSkorpionka, La.Reina.Del.Sur, anneyy, Freund, thinkerbelll, Kasha, k.i.m., Angelche, Magnolija, Hiii, Serafima, Rozich, MarchelineAmaru, Lepaaa, Xman, JoxyTheFreak, Yipman2, Nightwalker, EleMental, Mistery, Marley :inlove: ...

Ова е мојот последен двеилјадоединаестетти поздрав :P
    Господ да ве поживее и радост да ви даде.
    Поздрав од Мерлин волшебникот. Пуф!

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Ве поздравува СИТЕ вашата Кенди за последен пат во оваа година :)
    Да сте живи и здрави!

Да играте,пеете и да се веселите оваа вечер и останатите во текот на новата година.

Јас ве поздравувам со Црно Тиквешко , сама сум дома но ќе уживам во ноќта можеби среќата ќе ми се насмевне после 00:00

http://www.youtube.com/watch?v=6doMdFf_J3M

Attached Files:

girl.23, kate21, esperanca and 9 others like this.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Сите што си седат дома и се смеат на ова :lol:

Attached Files:

12. anneyy

anneyy Популарен член

Мојот последен специјален поздрав за годинава...
    ДО
    Elennaa, WhiteAngel, Towelie, drugarka, AnaKarenina, antilla, Beauchamp, Libera, Kasha, ines.h, WildCherry, Cynthia, MandyLane, Artemission, girl.23, Nymeria, LittleDevil, danichap, calliope, BlackSwan5, LilBaby, CIA, anuskaNESTLE, La.Reina.Del.Sur, Annie.mk1, starbucks, Pelikuna, musicgirl55, DAngel, Plavusa.17, zhap4e, creshicka, Mini-Mouse, Hiii, J.Ivanoska, Nightwalker, Lepaaa, Theodora, Ashling, Smilly, beached, Marilyn-Monroe, TeddyGrey, eli25, Yipman2, MarchelineAmaru, Lilit, teddybear, Trendafilka, julie77, ludoto19, mims-89, Offspring, LoVeR, Phyramide, LivingGlam, Magnolija, crazylady, tinkerbelll ,
    Abeja, Divinebutterfly, pink4ever, Bright, MacaLove, Lacrimosa, Hipica, najubava2010, ljubam,TheCandy880
    ...и тн, сигурна сум дека имам и други за поздравување , моментално само овие ми текнаа. (Реадактирав неколку пати).

И воедно истите се замолуваат во годинава што следи да продолжат да го збогатуваат форумов со своите постови. :)

13. Bright

Bright Популарен член

Поздрав назад до

anneyy, Marilyn-Monroe, Elennaa, GarpovaV, Neytiri, najubava2010, ljubam ...

14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Tweety и Anney фала ви!!! Исто позз back и до вас :)

Јас драги, не набројувам, секако ќе заборавам некој, туку дај да ви честитам Нова год. и да ве позз на мој начин.
    Да сте ми живи и здрави пред се, да се заљубите сите шо не сте, а тие шо сте уживајте, љубовта не праве подобри дефинитивно!
    Да сте ми среќни и безгрижни еј, вие сте пред сите, ти си на прво место, тоа никогаш не го заборавајте!
    И на крај, а сепак едно од побитните, ви посакувам да имате најдобар и нај луд секс годинава, абе до макс уживање и стенкање :D :D Да имате вриштачки оргазми и готово, тоа е тоа!!! хихихи

И се надевам дека не сте се изопиле многу, јас културно, али еве нозете ме болат страшно, али јебига, битно штиклата ја вриев!
    па па

Abeja, girl.23, kate21 and 6 others like this.
  15. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Пак се начукав, нек си е*е матер, со ужасна болка у желудник и луд пулс(што е нормално после толку коњак и ред бул) сакам да го поздравам сите пијаници...
    Упс, пардон, поздрав до сите љубители на чашката алкохол.
    Нека ни среќна и бериќетна новава година, и на сите да ни донесе тоа што ни треба ;) .
    Јас се извинувам за можни глупости и печатни грешки во постов, али алкохол и адреналин ме пукаат во исто време :smirk: :whew: :mm:

16. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Најспецијален поздрав до сите феминки, посебно до тие кои си легнаа во 7 а се разбудија во 8 со утрински поздрав од желудникот и интересни потсетници по телото, со придружба на ужасна главоболка и гласовен некапацитет, а поздрав и до тие кои милуваат да измислуваат нови зборови во рандом моменти, ко мене :lol:

И воедно среќна нова година, ви посакувам многу успеси во сите полиња од животот и среќата да ве прати кај и да чекорите. Да не изгубите ни малку од ведрината што ја поседувате, туку годинава уште толку да „накачите“.
    Со помош на форумов пребродив многу досадни моменти, се здобив со многу корисни совети, потрошив многу часови во избегнување на учењето :angel: , и иако сум тука кратко време, ве читам од многу поодамна. Поздрав за сите што се трудите да оставите еден мал дел од себе на форумов, а со тоа и да помогнете некому кој се наоѓа во истата ситуација, зошто секое мислење е од помош, дури и да е најбанална работа, кога ќе се пронајдеш во тоа и ќе откриеш дека не си сам е многу полесно.
    Нема да набројувам посебно членови зошто и така веќе постов испадна подолг отколку што планирав, и затоа ќе упатам еден колективен поздрав, за сите, и тие што ќе се пронајдат и тие што нема да се пронајдат, и тие што ќе прочитаат и тие што нема.
    И секако

[​IMG] :)

mims-89, kate21, FBI and 4 others like this.
  17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Nightwalker

Ти благодарам што се сети на мене.
    Ти благодарам што ми ги разубави првите мигови од новата година.
    Ти благодарам што беше првиот што ми ја честита годината.
    Ти благодарам за тоа што си ти ! :hug: :hug:
    Се гордеам што те имам за пријател.

Nightwalker likes this.
  18. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Одааамна немам поздравено некои мили феминки, па ајде да го направам тоа првиот ден од новата 2012.
    Специјален најспецијален поздрав до Trendafilka, rossonerka, sesilija, lolyta777, Neytiri, blond, Rock- a fella, Marilyn - Monroe, Phyramide, FBI, BoaVIsta, marama, karak, starfish, julie777, Dushica-sk, ,nesa, irenna, mims-89, Saya, Zlatusko, Offspring, J. Ivanoska, ludoto19, LivingGlam, green.eyes, PParaskeva,

И воедно ви посакувам Среќна Нова и бидете ми здрави, живи и весели како и досега.
    :rock:

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Новогодишен специјален поздрав до:

Администраторите и модераторите :) :* :hug: :hug:

Карак,Кате21, Озбилнажена, Марли, Гоу, Роси, Мерлинка, БоаВиста, Жапче, Геа, Штрумфета, Офи, Дузи, Лудото19, Марамка, Ема.Ск, Хипица, Најубава2010, Гарпова, Трендафилка, Блонд, Реина, Катакомба, Старфиш, Другарка, Ливинглам, Ирена,Џули, Црешичка, Цаци, Ј. Ивановска, Ловер, Тедибеар, Вики, Антила, Серафима, Инес, Теодора, Магнолија, АнушкаНестле, Ани1.мк, Пеликуна, Ели25, СексиЛејди, Брајт, Дивајн, Ашлинг, АнаКаренина, Кенди, Саја, Златушко, Ненушка, Мис независна :) :* :hug: :hug:

Се извинувам ако заборавив некого :$

:hai:

Ema.Sk, SexyLady, Theodora and 40 others like this.
  20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

СП до anneyy, Rock-a-Fella, Cacy, Elenna, Juicy, WinnieThePooh што ви текна на мене и ми ја честитавте новата година :) Имајте најсреќна година :*

Rock-a-Fella, Cacy, Juicy and 3 others like this.