Најпрво СП до администраторите и модераторите Си реков не пишувам посебен поздрав, ама друг е филингот кога ќе прочиташ „поздрав до сите“, друг е кога ќе си го прочиташ името. СП до: Abeja, Acerola, Adi888, AIT, Ammy.Lee, AnaKarenina, anastasija85, anastasijaki, angel92, Angelche, Ann.94, Annath, Annie.mk1, antilla, Ariel, Artemission, Beauchamp, BeYourself, BlackSwan5, blond, Breezy, Bright, Buttterfly, Cacy, caroline.costa, Chocoholic, CIA, crazylady, Cynthia, daddys.princess, DAngel, DeepBlue, Divinebutterfly, Doozy, drugarka, Dushica-sk, eli25, Ema.Sk, GarpovaV, Gea, Go-Girl, Gordana10, happygirl, Hiii, Hipica, irenna, jarec6, julie77, Kasha, katakomba24, kate-the-great, kate21, kelly.r, L-enna, La.Reina.Del.Sur, Lepaaa, LilBaby, LivingGlam, ljubam, Lux, MacaLove, Magnolija, Marilyn-Monroe,martinuska, miljkovic, mims-89, Miss-Independent, Miss.Ricci, MSkorpionka, mysterious, nenuska, Nightwalker, Offspring, OzzyAngel, Peperutka90, Phyramide, PParaskeva, RainBow, Serafima, Sparks, Special.Someone, Strumfeta93, teddybear, TeddyGrey, Tenkai, Theodora, tinkerbelll, Towelie, Trendafilka, t.w.e.e.t.y, Valerin, velesanka, ViktorijaMari, viki44e, Wild-GirL, Wild.Child, wolf4e, Yipman2, zhap4e, Zlatusko Ете направив еден список, иако сум сигурна дека заборавив некого, со некој од вас сум контактирала повеќе во изминатава година, со некој помалку, со некој сме се разминале по пат, некои сакам да си ги читкам итн. И ве направив по азбучен ред, за да нема после: зш оваа мене прва ме напишала, зш мене последна
Најспецијален Новогодишен поздрав до Гордана10, Aneyy, Elennaa, и BlackSwan5 кои исто така ме поздравија И до Хај, Тајгерлејди, Љубам, Марама, Офи, Теодора, Синтија, Роси, Старфиш, и Саја. Се најубаво.
Драги мои форумџики и форумџии, дојде ред и јас да ги поделам моите желби и честитки, да ви посакам СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и да ви биде многу поубава од старата. СП до: najubava2010, blond, Adi888, starbucks, RainBow, thinkerbelll, ljubam, Marilyn-Monroe, Gordana10, Mims89, Miss- independent, Rossonerka, Lacrimosa, Hipica, crazyinlove19, marama, zhap4e, martinushka, Divinebutterfly, Offspring, Trendafilka, Ludoto19, teddybear, Doozy, Go-Girl, Yipman2, Nightwalker, Breezy, FBI, Gea, Hiii, k.i.m, La.Reina.Del.Sur, Ana-banana, lolyta777, Phyramide, Monna.Monna, DeepBlue, Mishela, Lepaaa, Lilit, Rock-a-fella, LoVeR, Elennaa... и сигурна сум дека некој заборавив, ама се надевам дека ќе ми простите
Новогодишен сп до: A-j-a, Abeja, Adi888, AIT, AnaKarenina, Ann.94, Annath, Annie.mk1, annii, anuskaNESTLE, Artemission, Ashling ,baguf4e, BeYourself, bici-xxx, bittersweet, Bright, Breezy, blond, beached, Beauchamp, Cacy, calliope, caroline.costa, creshicka, CIA crazylady,dancing.queen Daniella, danniela5, Divinebutterfly, Elennaa, eli25,Fearless, FBI, firequeenn, Flow,GarpovaV, girl.23, Go-Girl Gordana10,Gunshine,Hiii,Hopeful,ines.h, interesna, јarec6, JingYang, JoxyTheFreak, Juicy, julie77, JuLleE, k.i.m, Kasha, koritsaki, ljubam, la-chicka, La.Reina.Del.Sur, Lepaaa, Libera, Linn1, LittleDevil, LivingGlam, lolyta777, LoVeR, ludoto19, lunicka, MacaLove,manja666, marama,Meggy, miljkovic,Miss-Independent, Marilyn-Monroe , Hipica, Monna.Monna,maca99, MSkorpionka, najubava2010, nesa, Offspring, ozbilnazena, Pelikuna, Peppermint, Plavusa.17, pupi.girl,RainBow,Rock-a-Fella SaIvnjaann,Sanniii, Seznajka2, stylishh, Shana, SheleaSnow-Queen,spellbound, Smilly, Srekicka,sweet-cherry,Starbucks t.w.e.e.t.y,teddybear, tessie,thinkerbell, tinkerbelll, Trendafilka,Theodora,velesanka, Valerin,Wild.Child, WildCherry, WinnieThePooh, Yipman2, zhap4e...
Новогодишни поздрави и честитки до оние кои ме тераат да го посетувам форумов over and over again. Phyramide Lacrimosa zhap4e ljubam Gea najubava2010 Lilit Yipman the second EleMental малку те има eli25 J.Ivanoska vendii (извини не знам колку И имаш на крајот, не успеав да ги пребројам ) lolyta777 Joxy teddybear teddygrey Doozy .... ...сигурно има и други, не ми текнува сега. Ви посакувам се' најубаво на сите Cheers!!
Среќна ви Нова 2012,со арно со убо,ајде сваќе! Фала до тие шо ме поздравија,поздрав и до нив назад,и до тие што не ме поздравија такоџе,останете ми со здравје и вардете се од неранимајковци! Last but not least,Don't forget to bring a towel!
До сите, уште еднаш среќна нова со оваа песна Конечно грдата 2011та си отиде! http://www.youtube.com/watch?v=5375x_33 ... ture=share
Ви благодарам на сите кои сте ме поздравиле, ви благодарам на сите што посакувате убави желби, ви благодарам многу!!! Ајде јас ќе издвојам мала група, но редовна на мојата листа на разгледување, и не, не е клише, јас уживам кога ве читам, you gotta trust me! Најубавата, Ади888, Еленааа, Марама, Боависта, Теодора, Офспринг, Тренди(грл), Жапче(то), Твити, Блексвон, Роси, Џуси, Аннеу, ДивБатерфлај, Дузи Дузовска, Пирамида, Тинкербеллл(си знае која). Приорити лист, де. СРЕЌНА НОВА НА СИТЕ !!!
СП бек до Ким, ,Мерлинка, Елена, Јипи, t.w.e.e.t.y, Juicy, BlackSwan, marama, BoaVista,, Adi888, anneyy, Serafima И СП до ангел92,Најубава,Пирамидка,Лилит,Хипица,Тинкербелките ( и со две Л и со три Л ). И воедно Среќна Нова Година,се надевам дека следниве 365 дена ќе ви бидат исполнети со многу љубов и среќа (и секс ).