И од мене срц Многу ми е жал што не те фатив на чет,ах,зошто не прочитав порано дека бараш друштвенце бе Стефче ..Може сеа си на некој состанок,ај да не та замарам Спојлер Потајно се надевам дека ќе ме одведе во Париз,ако ја поздравам сега
Девојки,пробав да испратам лп со честитки кон сите вас, ама просто е невозможна мисија, па затоа вака, малце подзадоцнето но официјално ви посакувам среќна, бериќетна и љубовна Нова 2012 година. Нема да ве набројувам затоа што немам кого да оставам, од срце сите ве гушкам и поздравувам
СП до Дузи Дузиновска. Ќе ти чувам парченце торта, дури ќе го сликнам парченцето и ќе ти пратам сликичка. Чоколадна е целата, баш како за тебе Ти благодарам за честитката. Пријатно ме изненади и ме израдува. Ти испраќам огромна гушка, полна со љубов
Неодамна се беше омажила, Дембеловска е сега. Барем така ми рече. ______________________________________________________________________________________________ Јас ќе ја искористам приликава да ја поздравам, по не знам кој пат веќе Љубам Жено, зрачиш од убавини и доброта!
СП до самата себе, ЛилБејбовска. Немам м*да да постирам слика во Модни критики, простите ме. Т.е постирав, ама пуста душа не издржа, па ја избриша... Можда, некогаш во некои посамоуверени денови и времиња...
LilBaby,ти ја видов сликата во модни критики пред да ја избришеш и баш ми се допадна. Поздрав за тебе
СП до madamstefi, ја почитувам девојката многу. И покрај тоа што е постојано на пат и надвор од државата, сепак успева да ги фати сите турски и индиски серии. Не го може тоа секој
А од мене поздрав до сите обожаватели на пуканки! Ви испраќам по една голема чинија од пуканките со путер на тато
Не сум по долгиве поздрави некако ме мрзи бе ај ќе се решам наскоро , зошто сакам да ги поздравам тие што посебно ги сакам и почитувам, ми оставиле впечаток добар бе . Туку да не го дрвам по многу да им заблагодарам на сите што ме поздравиле во последново време , и на тие што ми честитаа по ЛП . Голем најголем поздрав до сите вас останете такви какви што сте луди , откачени и секој/а на свој начин единствен и уникатен . Бидете такви и во реалниов живот И да ги поздравам сите што имаме бар еден педер во душа во наше Опкружење
Поздрав до сите кои си поминаа Лошо за Нова Година !!! (она „лошо“ читај го како „не според очекувањата“)
Еве јас малку задоцнив со честитките за Нова Година но не е битно Сите ве поздравувам и ви посакувам успешна и среќна година во која ќе имате многу моменти на среќа, радост и ќе споделувате и добивате многу љубов. Непријатностите и тагата оставете ги зад вас, бидете борци и храбро чекорете во животот. Здравјето нека ви биде ваш вечен сопатник, сакајте и бидете сакани. Соберете сила и започнете ја оваа година со воља за исполнување на вашите соништа ! На здравје
СП до marama BoaVista t.w.e.e.t.y BlackSwan5 Elennaa Juicy anneyy anuskaNESTLE DAngel Serafima Lepaaa drugarka sanjaeva zhap4e L-enna LilBaby angel92
Признај италјанска храна ти се јаде затоа ја поздравуваш Еве и јас се приклучувам на поздравот, не си крива ти мадамстефи толку ти сече, греота