Би сакала да ја поздравам Artemission! Посебна е и толку не себична девојка. Ретко се наоѓаат такви како тебе. и Мис Независна! Да би се споиле јас и ти во кујна би направиле трета свецка . Спојлер Ова го сфатив од што случајно го ѕирнав разговорот сношти на чет И поздрав до сите кои ме поздравија за новата година. Ви благодарам, истото ви го посакувам и јас.
Уште еден поздрав до kate21, TheaEsposito, LittleDevil, Serafima, zap4e ииии најспешл поздрав дооо madamstefi (женската верзија на Пинокио, изгледа омилен цртан и е)
Поздравче и до тебе Каша! Поздрав Твити И секако, да не ја заборавиме... madamstefi СП до тебе женска. Обожавам да те читам. Само продолжи со твоите постови. хахахаха
да се корегирам! имам уште еден специјален поздрав: м2м2м2 и сите на кои по грешка 100 пати им се има отворено ова рекламава за Би Милк
Mоже на зулу гледа или има сателтиска во вип хотелот, или па онлајн гледа Hе лаже бре, зашто така зборите, сега гарант е во Mилано Cп до тебе да не ојде ова офф топик
Поздрав, потврд, поправ, поголем им посакувам на сите со тоа што форумџиките ќе се престројат во редот на примачи, а форумџиите во редот на давачи и поседувачи на погореспоменатото . Се извинувам за задоцнетата честитка поради технички проблеми од моја страна, во Новата 2012 ви посакувам мнооогу сетилна похотност (веќе ја доловив поентата ), ама и кристално чиста убавина на чувствата, бидејќи чувствувам е најубавиот не само глагол, туку збор во нашиот прекрасен јазик, дијамантска цврстина на (не е тоа што помисливте ) мислите и острина на разумот, неограничено здравје и среќа, искрена и возвратена љубов во која би согореле блескајќи како новогодишна прскалка целосно, хармонија во вас и вашите домови, непрекинат огномет од работни и образовни успеси и се надевам дека бевте вредни за празнициве и ќе не направите горди тетки на уште здрави мали Фемински новороденчиња и лесна бременост на Енца и други бремени Феминки. Не би сакала да правам листа и од заборав да испуштам некого на листата ненамерно затоа ова го упатувам кон сите, иако повеќе ласка кога ќе се здогледа форумскиот ник во поздравите , нејсе да се читаме уште долго, повеќе за убаво, заедно да го надминеме она лошо кое е барем неизбежно поради некој баланс во универзумот, доаѓаат уште преубави зимски празници и да ги славиме уште долги години !!!
Најспецијален поздрав до најти, лепа, крејзилејди, тедигеј а специјален поздрав до сите оние кои сакаат да уживаат во празниците ама ги гризе совест зошто имаат за учење (како на пример јас )
СП поздрав до сире феминки ви посакувам СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и многу ми недостасувавте едвај чекав денес да дојдат и повторно да ми го приклучат интернетот навистина сум среќна што повторно сум со вас!
Еден најголем поздрав до Хипстер...после толку време што не беше активна,сега прв пат забележувам дека е повторно присутна на форумот I was ...
Сп до Енца Честитки, имај убава и лесна бременост, ме израдува твојот пост . Многу ми е мило . Сп и до Сесилија, која искрено и несебично на секој членка се труди да и даде совет и да и помогне. Овие две девојки денес ми оставија посебен впечаток па сакав да ги поздравам од срце. Девојки Среќни празници
Огромно поздравче до martinuska не можев да те оставам во љубопитност, откако ќе ја прочиташ лп ПСССТТТ Те молам.
За прв пат подолг поздрав. До: Tenkai, innablood, Theodora, anuskaNestle, zhap4e, julie77, Lepaaa, Mishela, TeddyGrey, Asterion, Miss.Ricci, L-enna, Juicy, la-chicka, Elennaa, MacaLove, Serafima, Magnolija, Cynthia, LilBaby, Nymeria, anneyy, ines.h, LittleDevil, WildCherry, thinkerbell... Чувствувам заборавив некоја феминка, ама ќе надокнадам следен пат..
Благодарам MandyLane на поздравот. Поздрав и до тебе СП и до: Stam, Juicy, anneyy, Elenna, MacaLove, тинкербел со 3 л , Дивајнбатерфлај, Розич, Твити, marama, Ammy.Lee, GarpovaV, FiggiMk, ДушицаСк, Старче И до сите фанови на Мадам Стефче
Оддамна сака да ја поздравам Ливинг,срамота за мене,поздрав до неа,многу ми е мила..... И до сите тинкербелл