Еден колегијален поздрав назад до МендиЛејн А да... И до сите кои се чудат на ова замарање околу мадамстефи
Уу ајде поздрав до сите што ме поздравиле, и една гооолема гушка! Среќна ви 2012, мноогу здравје да имате, и среќа! Љубов да добивате повеќе од што ви треба, а исто и пари. А,и поздрав до сите психопатки на форумов, ги има изгледа.
Сп до ЕНЦА-честитки идна мамичке, те манијачев во постовите изминатиов период и на крај баш се израдував за тебе! И еден безпричински поздрав до ТРЕНДАФИЛКА мојот омилен форумски лик и консултант за филмчиња!
Епа јас би ги поздравила сите форумџики Нова сум, се уклучив сосем случајно.. Ми се допадна и си останав Малце оф-топик ќе одам.. ама морам да кажам.. Додека читав некои мислење јас просто останав од коментарите на Лилит и Трендафилка.. Едно големо браво за нив Поздрав дечки
СП до marama, Annie.mk1, Pelikuna, LittleDevil, teddybear, Elennaa, Lacrimosa, TeddyGrey, Adi888, MacaLove, femina90, CIA, crazylady, mims-89, zhap4e, happygirl, LilBaby, Lilit, MandyLane
За сите што обожаваат ninja верверички сп до офи и нејзината мачка и мотото Оfi: i want to sleep ! Cat : FEEEEEEEEEED MEEEEEEEEEEEEEEEEEE
До сите оние кои ги обожаваат француските комедии! Јас не ги сакам комедиите, баш поради оние американските тупи каде ако поврнеш или се помочаш во нечиј пијалок и ако го испие тоа, би требало да биде нешто ужасно смешно. Ама овие ми се погодени и ако имате некој предлог ЛП! И општо, специјален поздрав за сите оние кои ја обожаваат европската уметност, посебно литература! (не дека американската литература е лоша ...)
Сп до Анна Баннанаа и предобриот виц кој ми го направи денот посебен : Совршени мажи има на секој ќош! - Рече Господ и ја создаде Земјата тркалезна. Spoiler колку е само ВИСТИНААА
Поздрав до Викиии Горде,Ариел,Љубам,Дадис Прин,Аннии,Сања буцка,Ибанез,Акана,Даника.Озбилна жена,Ангелче,Багуфче,Спарки,Мања,Еци ск,Петра панка,Ада,Трендафилка,Вајлд,Аннат,Карак,Зверка и до сите др
Еден специјален, ма најспецијален за сите драги феминки кои ме удостоија со внимание по повод ,,другата,, состојба во која се наоѓам , благодарам на убавите, охрабрувачки зборови, ми значат многу, и уште еднаш ја доживувам, ја ценам, и сфаќам колку е битна оваа виртуелна поддршка. Ви благодарам од срце на сите, ви посакувам среќни празници, среќна успешна и бериќетна година, исполнета со здравје, среќни моменти, исполнување на се што ви лежи на душичката . И да, тие што не сте мамички, и на ваша глава, во моментот кога најсилно ќе го посакувате тоа, а на оние кои се, во среќа и љубов да си ги растата сонцата, па јас, и идните ќе учиме од нивните постови и искуства .
СП до Аleknovy му ги исчитав сите коментари во темата ,,Останаа ли машки во Скопјево,, и баш ми е жал што не е повеќе активен. Исклучиво добар дечко!
СП до imelda Од секогаш со големо внимание ги читам нејзините постови и многу често ги пронаогам сопствените мисли во нив.
СП до СИТЕ феминки! Сакам да ве поздравам зошто сега одам во Кратово, и ќе ме нема на фемина до крајот на распустов. I'll miss you girls.
Поздрав до носталгичните феминки, кои се би дале да имаат едно 10тина години помалку и сега да ги прават последните подготовки за коледарскиот поход. Коледе леде паднало греде утепало деде деде се мачи баба го квачи со четири јајца гускини, шаткини. Денес е Коледе, утре е Божиќ ќе колеме теле теле вика леле не колете мене ќе ви купам зеље да месите пита да јадете сите. Коледееееееееее…