Во духот на поздравот од Роси, јас сакам да ги поздравам сите кои сакаат да им се падне паричката. И се радуваат како кога имале 5-6 години и домашните ни ги местеле. И поздрав до сите кои ги осетија благодетети од ланската добиена паричка.
Ми недостига прегратка од најдобрата другарка или барем од мама. Едвај чекам да ги видам двете. Мама ќе ја посетам утре, а другарката изгледа за Божиќ. Ептен ми е потребна една голема, искрена, нецинична и нелицемерна прегратка. Ептен сакам прегратки. А кој не би посакал? Оние искрени прегратки подарени од најдобар пријател или од мајка се незаменливи. Едноставно чувствуваш потреба некој да те прегрне и да молчите задлабочени во чувствата и тишината. Се чувствуваш како перце и барем за миг исчезнуваат сите проблеми кои ти ги мачат душата и мозокот. Мене искрено ми се случува ова често. Носталгична сум по прегратки... Ми фали една таква. И така зборувајќи си за благодетта на прегратките, овој СП би го упатила до сите оние на кои им недостига нечија прегратка. Прегрнете некој близок и заборавете на се. Прегратката толку малку чини, а многу ја исполнува душата.
СП до сите коледари утре со песнава: http://www.youtube.com/watch?v=JPmIocLsHpo Не дирај лава док спава.
^ мало не биди толку лошо бе Поздрав до тебе и да знаеш околу нова година натаму накај твое маало одев и ми текна на тебе
Утре можеби нема да се уклучам, бидејќи заминувам повторно на викенд, еден голем пред божиќен поздрав до: Џули-дадичката ми по големка Дивајн Батерфлај-срцлеста една..те гушкам Гарпова-гушки малечко Мања-ме под заборави малку, ама ајде не се лутам Ани.мк1-прекрасна си, и да си останеш таква Смајли-те гушкам и тебе многу Теди Греј-силна си и верувам во тебе Жапче-мојата светла точка тука (и ако не чини тој дечкото вториот што ти го наместив, кажувај одма имам резерва) Блек Свон-те гушкам и тебе мила Ана Каренина-убавино Старбакс-ај со лесно нека ти е со твојот Елена-уште по позитивна да бидеш годинава Ве гушкам сите, а тие што го заборавив(толку ми е меморијава нали), ќе ве поздравам јас пак..Туф како се нервирам вака кога ке заборавам некој. Среќни Празници, среќен Божик и убав помин каде и да сте.. Ве гушкааааамммм
Постов ќе го искористам само да ве поздравам, сите форумџики на форумов најмногу оние со кои другарував додека бев активна. Ви посакувам среќна нова година и среќни Божиќни празници, се што ви лежи на срце да ви се исполни, многу здравје, среќа и успех! Поздрав
До сите кои си го славиме или сакаме КОЛЕДЕ. И сите кои ви иди на вакви моменти да гушнете што повеќе луѓе
Ова е првиот и најголем празничен поздрав што ќе го упатам во оваа нова 2012 година Навистина ми е мило што сум дел од форумов кој е исполнет со прекрасни личности: Abeja, Acerola, Adi888, Ammy.Lee, AnaKarenina, anastasijaki, angel92, Annath, anneyy, antilla, anuskaNESTLE, Artemission, Ashling, Asterion, BabyD0ll, baguf4e, Beauchamp, belieber, BeYourself, bilkata BlackSwan5, blond, blueeparadise, BoaVista, Bozica1980, Breezy, Bright, Cacy, calliope, caroline.costa, CIA, crazyinlove19, crazylady, creshicka, Cynthia, dancing.queen, DAngel, danichap, Danilela, DeepBlue, Divinebutterfly, Doozy, dragan4eDR, drugarka, Dushica-sk, danniela5, elcezelce, EleMental, Elennaa, eli25, enca.69, esperanca, Extraordinary.girl, FBI, femina90, figgiMK, firequeenn, funkygirl, GarpovaV, Gea, girl.23, Go-Girl, Gordana10, gothchick, Grunge, HeelsLover, Hell0.kitty, happygirl, Hiii, Hopeful, IndieGirl, ines.h, innablood, INSIDIOUS, irena-10, Izaabella, J.Ivanoska, jarec6, JoxyTheFreak, Juicy, julie77, JuLleE, Justice, k.i.m, karina8, Kasha, kate21, kelly.r, Kitten, koritsaki, KuklickaSk, L-enna, La.Reina.Del.Sur, lackygirl, Lacrimosa, Lepaaa, Libera, LilBaby, Lilit, LittleDevil, LivingGlam, lolyta777, Look, Lov3, ludoto19, Lux, ljubam, macysh, Magnolija, MandyLane, manja666, marama, Marchesa, martinuska, Meggy, mishela, Miss-Independent, Miss.Ricci, mysterious, Mistery, MonnaSi, MSkorpionka, MarylinMonroe, mims-89, MacaLove, n.a.t.t.y, najubava2010, nena2010, nenuska, nesa, Neytiri, Nightwalker, Nymeria, Offspring, Ordinary-Girl, ozbilnazena, OzzyAngel, Peperutka90, Pelikuna, Phyramide, pink4ever, pufi-cufi, pupi.girl, PussyHunter, Pyramide, RainBow, Rock-a-Fella, rossonerka, Rozich, sadangel, SaIvnjaann, sanjaeva, savana, Sephora, Serafima, sesilija, Shana, Shelea, slatkichKa123, slavica999, Smileee, smiley-94, Snow-Queen, Sparks, Special.Someone, Spell, spellbound, srekicka, starbucks, Strumfeta93, teddybear, TeddyGrey, Tenkai, Tenna, TheaEsposito, TheCandy880, TheKiketoo, thelittle17, Theodora, thinkerbell, tinkerbelll, tigerlady, Towelie, Trendafilka, t.w.e.e.t.y, Unfaithful18, vaga95, velesanka, vendiii, Whatsername, ViktorijaMari, Wild.Child, WinnieThePooh, wolf4e, WomanInRed, x.Daisy.x, XMaN, Yipman2, Zaljubena111, zhap4e, Zlatusko, zoza. Со некои од вас сум во контакт, со некои не. Како и да е сите вие го разубавувате овој форум кој заедно го градиме Сигурно сум пропуштила некого. Премногу ве има
Ајде еден новогодишен-малце-задоцнет специјален поздрав до : Cynthia Lepaaa Ann.94 Divinebutterfly Elennaa TeddyGrey x.Daisy.x mysterious Wild.Child marama LilBaby Lilit IndieGirl last but not least, EleMental
вие поздравувајте си ги тие на кои и се паѓа паричето... а јас ќе си ги поздравам тие на кои што никако да им се паде паричето ...тоа е резултат само на голема конкуренција ништо друго
...до сите што барем еднаш во месецов се почувстуваа вака: или вака... вака можда вака... и вака и дефинитивно вака Многу ве сакам.
Данниела5...ме расплака Специјален поздрав до мојата најдобра, единствена, сакана другарка. Ми фалиш секој ден од животот, но на ваквите убави денови, кога секогаш одново се раѓаат спомените , мислам дека кнедлава што ми стои во грло само твојата прегратка може да ја стопи. Сто пати ти кажав и ќе ти кажувам дека оној ден кога реши да одиш, ме остави со пола душа. Те сакам многу, многу, најмногу... Но, животот не научи да функционираме разделени и да се радуваме на оние неколку дена , на секои 2-3 години кога ги поминуваме заедно. Ве поздравувам девојки и се надевам дека и вие имате другарка за која ве боли душата...зошто таквите се ретки, непроценливи, незаменливи.