Сп до сите што се чувствуваат како да се на факултет кога ќе ја отворат темава,па се бараат на списоците!
СП до Divinebutterfly, Lepaaa, Dushica-sk, drugarka, Cacy, pupi.girl, thelittle17, innablood, Hiii, anuskaNESTLE, LivingGlam, mysterious, sanjaeva
До сите кои барем еднаш си ја омрсиле душичката оти добиле чоколатце на коледе . Ситуација: Добив чоколатце, њам њам њам. -Ууупс ама денес се постеше .
До сите кои денес се валаат, готват, печат, спремаат и се вакви Јас ги направив првите божиќни колачи повелете
СП ...до оние на кои денес им се падна или допрва ќе им падне паричката од лепчето. Нека ве служи и здравјето и среќата цела година па и понатаму цел живот! За многу години Бадник ... Бадња бабааааа!!
СП до оние што се нашле во оваква ситуејшн. х) И СП до оние што на Стара Нова Година, ќе јадат пита со паричка.
СП до сите кои повеќе љубат посна сарма од него ли гравче Јас гравче не јадам, освен во екстремни случаеви, т.е. јадев само кога бев во војска
специјален поздрав до тие на кои не им се падна паричката денеска (а очекувале со нетрпение да им се падне)
Еден најголем ама најголем поздрав и најспецијален поздрав до Викиче Прво, зашто ми должи кафе, зашто ме направи да испијам едно недоварено. Второ, зашто поради неа не можам да ја симнам насмевкава, и ги извежбав стомачните мускули. Трето, зашто почна да зема часови по зумба, а јас од кога се мислев, и ќе ме натера сега и јас да почнам. И си ја сакам најмногу
Поздрав до сите што ви паднала паричката. Ве поздравувам од две причини: 1. Бидејќи знам дека чувството многу убаво. 2. За инает на оние кои мрчат мислејќи дека се незнамтишто и сакаат на некој начин да го уништат гореспоменатиот филинг. Еднаш е вака во годината, не гледам причина за мрштење. Ете затоа, уживајте и радувајте се!
Специјален поздрав упатувам до Спаркс и Трендафилка и ги повикувам да ја одбележат новата епизода од вампирите со по еден нивни коментар, затоа што кога не коментираат исто како да ги немам изгледано . Исто така ги поздравувам и другите вампирки и тие да ни се придружат во темата . Spoiler
СП до сите мои дами, пардон ЛАМЈИ, кои уште малку ќе ја изедат чинијата, масата, ќумбето или ќе се самоизедат... Бринг д фуд он, лејдис! Постпразнично ве чекам во морална поддршка за сите што сакаат да ослабат.