Сп до офи со приказната "Cat Becomes Angry" Спојлер Све започна кога диносаурусот , некои мачки и Мачката на офи решија да се соберат пред божиќ на една партија покер ... Се собрааа сите Време беше за покерче Некоја победа , некоја загуба ...забавата беше повозбудлива и све течеше како што треба тогаш Мачката на офи се напи повеќе од што треба Така почна да губи , една по една рака скоро ги изгуби сите пари играта почна да губи контрола И на сето тоа мачките и диносаурусот го зезаа бидејќи правилото во Македонија е да го зезаш тој што губи .... Мачката на офи ги погледна само и од убаво маче се претвори во Така да извини што дојде до таа ситуација да мораше да те изгребе тебе мачката .... само лоши спомени од покерската вечер
до најти човекот кои ме потсети на некои стари времиња заради кои се стркалав од смеење и КАКО ГРОМ ОД ВЕДРО НЕБО МЕ ПОГОДИ И СКРШИВ РЕБРО... ХОХШТАПЛЕР е ќе си пукнам хахахахахахахах
Специјален поздрав до сите оние кои го слават Божиќ. Нека ни е за многу години празникот. Христос се роди
Јас ќе ги поздравам сите што се раскокодакаа во модни критики! ЖЕНИ! Спојлер се приметува дека денес се постеше....
СП до Ангел, МацаЉубов, Ани, Мис Ричи, сите кои ме поздравиле а не сум видела, сите кај кои се падна паричката за Бадник, нека ни биде бериќетна годинава, сите кои ги очекува значајна година од животот како мене, кои обожаваат снег и уживаат во Новогодишниве празници. Христос се роди!
Eден најголем поздрав до Јипман...во темата за модни критики,читаш жениве се расправаат дали се лажни или пак не сликите нa Црвената,и кога оп,наеднаш Јипман го забележуваш ЦАР си,мајке ми
сп поздрав ова божиќно утро им посветувам на анни, штрумфета, мерлин монро, вики4е, горде, марама, виножитка, маца, мечето, лилит, пирамидка, к.и.м., блонд, ј.ивановска, енца и сите останати да ни е ова утро исполнето со радост и среќа во секој дом
Caњабуцука- Mе разнежни со пораката, а воедно и ме разбуди Tелефонот вррврррр вибрира фала ти за убавите зборови
Ептен ги поздравувам и им благодарам на Дузи-Секогаш има утешен збор и трпение за мене,посакувам сите луѓе да се толку мили и отворени за помош како неа Дивајн,стар 19 ,Мендилејн ,Артемисион,Златушко,Штрумфетке-Подеднакво ви благодарам и на вас,во тешки мигови , некој збор утеха ,подршка,убава позитивна мисла премногу ми значи
СП до Старбакс.Драго ми е што не си отиде од форумот . И СП назад до Мис Ричи,се надевам дека си помина убаво .
Еден најголем СП до angel92, crazyinlove19, adi888, Grunge, Ann.94, girl.23, Miss.Ricci i Smilly ! Фала ви за поздравите ladies ,ви враќам и јас
Од мене празничен полу-пијан поздрав до сите љубители на црвено вино. Зимските ноќи се потопли со по некоја чашка
СП до ЛилБејби. Можеби звучи глупаво и смешно, ама кога ја читам се си мислам јас сум тоа после неколку години. Те гушкам силно!