СП до оние што како мали гледале шарени чадори. http://www.youtube.com/watch?v=L_hJ6nbS ... re=related
СП до сите оние кои синоќа ја поминаја ноќта покрај оган, и се изнаиграа оро... Притоа затоплени од некоја чаша црвено вино... И оние како мене што ги топлеше и прегратката на љубениот
Јас од оваа причина и нов фб си направив. Го активирав Времеплов на стариот профил, и кога си ги видов објавите ми идеше да си треснам една. Веднаш го деактивирав тој профил, и направив нов Поздрав и до тебе И до Хипстер
Back to you Offspring И поздав до сите кои сакаат да гледаат ДОБРИ филмови и серии, ми се смачи од овие турскиве(со ретки исклучоци)и индискиве сра*а а и оне филмови од типот на 3 метра изнад небо, земја, вода Доста не труете веќе, амн, од вас на тв нема асални филмови, или да ко Сител малоумните у 2 ипол што ќе дават Реј, ма утепај те се, а у 9 ударен термин за најпопуларни серии и филмови како остант свет што дава, ам не, вие битно мора тие невестите да ги давате Тамн се куртуливме од шпанско, епа имало и бетер... Кузнај што не чека следно!
Доцнам една недела со поздравот, ама битно не ве заборавив Енца.69 Лилит Шилеа Геа Тедимече Кате21 МацаЛов Трендафилка Џули77 Геа Лолита Пирамида Марама Мимс Ливинг Сесилија Крејзилејди Марли Јипи Елементал ИксМен Боа ели25 Љубам Најубава Синтиа Ади Тедигреј Каша Старфиш Хипица Жапче Гоу Росонерка Ана Каренина Инес WinnieThePooh Мерлинка Брајт Лакримоса Лепа Другарка Ан.94 Твити Офи Калиопе Блонд Штрумфета Керолајн.Коста ФБИ Дузи Пеликуна Теодора Ј.Иваноска К.И.М Кенди Спаркс Георгина Лин Анат Серафима Ариел Есперанса Лудото MarchelineAmaru Мистериозната Хајди Тања6. Среќна Нова на сите, да бидите здрави, живи, среќни и заљубени. И уште многу години да си го славиме денешниот празник. Христос се роди!! Ве гушкам сите. Поздравот беше од утрово, но немав интернет цел ден и затоа дури сега. Среќа што го зачував.
СП до Волфче,ете така,многу ми е мила Ти љубоморам по малце што си во Австралија сега,сакам и јас лето
СП и до тебе! Не да се пронајдов... Мада еве ќе споделам една глупава работа што сум ја напишала уште во 2009 да ве посмеам. Спојлер Се сретнуваат Тони Зен и Слаткар и Тони му вика: Абе Слаткар ти вчера ги изми забите? И Слаткар му вика: Да. Тони: Па затоа мене к*ров ми мириса на паста! xD
СП до: Wild.Child, Neytiri, angel92, Divinebutterfly, L-enna, Cynthia, Lov3, starbucks, Trendafilka, BoaVista, rossonerka, tinkerbelll, Lux, LittleDevil, Serafima, ljubam, TheCandy880, MissIndependent, Offspring, DAngel, Gordana10, Rozich, FBI, Theodora, Sparks, blond, AnaKarenina, LivingGlam, starfish, Shelea, Magnolija,Gea, Pelikuna, Lacrimosa, mims-89, najubava2010
Поздрав девојки уживајте во празниците. Христос се роди! Спојлер марама, старфиш, фби, мерлинка, теди, тинкербел, aлиса, ариел, виножитка, оффи, трендафилка, жапче, ливинг И бонус најубава, спаркс, сеси, џули, теодора, лилит, боа и лудото. Нема блузи за вас, догодина ај!
Затоа потрошив 2 дена (мош и повеќе) за да бришам се. Незнам што ми бил филмот со апликациите ,,Шо ти кажува Јанко, Петко...‘‘ и плус да коментирам на секое. А па статусите... Избришав се, фала богу.