СП до Хипстер Чисто онака, зошто имаме слични размислувања за одредени теми, а и идна правничка е И СП до Бланка, Старбакс, Блексвон и сите други навивачи на Реал + 5 бода предност
И до тебе Боа! Се согласуваме на темиве точно, малку постара колешка која си го знае материјалот одично Ќе биде добар адвокат од тебе! Мило ми е што постојат паметни девојки како тебе! Секоја чест! Голем поздрав Спојлер и да коментарот од сакам да кажам сосема на место, на некои луѓе треба да им дадеш два чекори напред, нека мислат дека се во право или те победиле! Мразам неправда, ама морам да се помирам, не е секогаш така како што сакам, така како што треба и е правилно и правично! Лека ноќ
Спојлер TheCandy880 и јас ти посакувам пријатен ден и среќни празници Со големо извинување што месец подоцна го гледам поздравот, навистина сум слепец
И мојот поздрав ќе биде долг, и немој случајно да ме карате зошто јас ретко поздравувам, башка мене па ми е поглупо секој ден некого посебно да поздравувам без некоја причина Поздравот ќе биде до оние со кои делам исти мислења, или пак до некои кумановчиња, до феминки што обожавам да ги читам, со кои имам ист хороскопски знак или пак едноставно ми се мили Значи СП до: Julie77, BoaVista, Offspring, RainBow, Phyramide, marama elygj, FBI, Go- girl, Strumfeta93, CIA, JuLieE LivingGlam, Ludoto19, enca.69, mims-89, Gea, slavica999 TennisBabe, Queen.S, Night.Star, artemission, Lacrimosa, Lux JoxyTheFreak, Yipman2, XMan, mistery, jarec6, maja8 najubava2010, girl.23, Ann.94, Adi888, Zaljubena111, Rock-A-Fella caroline.costa, pupi.girl, chocolate.me, Hipster, LoVeR, danichap WinnieThePooh, TheaEsposito, HeidiDiWalt, LilBaby, SexyLady, HeelsLover Kasha, Ashling, Lepaaa, drugarka, serafima, zhap4e teddybear, esperanca, starbucks, doozy, ljubam, Magnolija Hipica, TeddyGrey, TheCandy880, tanja6, Fearless, k.i.m Trendafilka, Sesilija, Name, Bright, Shelea, rossonerka Епа ви посакувам добро утро и убав ден исполнет со среќа, љубов и многу насмевки
Денес се чувствувам ептен посебно, па сакам да ги позравам сите љубители на утринското турско (Македонско) кафе. Ммм... На здравје Џенски! Посебен поздрав до k.i.m. Неколку пати прочитав дека го сака со кајмак. ММммм..
Сп до ХилсЛовер, Нејтири, Даниела, Џуси, Ан.94, Срефима, Лепа, Елена, Мерлинка, Цаци, Боа, Твити, БлекСван.
До сите оние кои се културни знаат да кажат БЛАГОДАРАМ, и до оние кои ја сакаат скромноста. Такви девојки и луѓе воопшто ме инспирираат!
Сп бек до:t.w.e.e.t.y, Neytiri, sanjaeva, Go-Girl, starbucks, MandyLane, Ann.94, HeelsLover, annii, Danilela, ви благодарам девојки на одвоеното време за мене и вашите поздрави . СП до моите две дадички со кои се зближив неверојатно многу како вистински сестри Srekicka и Fearless . Воедно ги поздравувам сите оние феминки со кои сум контактирала, cум ги поздравила од срце и ме поздравиле од срце, оние кои ме почитуваат или можеби и не . Повелете Спојлер
СП До: Divinebutterfly Neytiri HeelsLover annii Danilela Фала ви девојки на поздравите, ве гушкам и бакнувам и јас
СП до Саваш и Јасмин... Они си знаат зошто... Спојлер Ало душо моја, те сакам многу..:Сакам секое утро да се будам покрај тебе(за да можам да бидам сигурен дека ќе ти ја акам главата од ѕидот-онака, сабајлечки )..Душо моја најубава, семејство мое, фамилијо моја, Јас, ТИ, ОМЕР..Срцлак мој...Жено моја, мажу мој.. Многу убава позадина ми беа додека учев....Мамо, повторно ли???!!!!! Фак!
Хаха и јас се пронаоѓам во ова,мајка ми секоја вечер обелува со таа серија.Лигавење во боја . Да не сум офф поздрав и од мене до БоаВиста,Старбакс,Есперанса и сите други Реаловци на форумот. И сакам да ја поздравам Хилславр,многу ми е пријатна форумаџика .
СП до.... drugarka -дури сега и го приметив тикерот што и одбројува колку време е сингл,закон Miss-Independent - за постовите кои ги пишува со многу топлина. Најубавата - за реалните гледишта на нештата кои ги има. ludoto-19 - за сарказмот и постовите кои ме смеат пречесто! Одамна сакав да ве поздравам, конечно не заборавив!
Сп до Стетоскоп која ме изнасмеа кога рече дека овој потез ја тера да мисли дека Џастин страда од спондилоза