Поздрав до дедо ми ! Ти благодарам што секогаш умееш да ме ислушаш и посоветуваш без разлика што ги носеш со тебе твоите 73 години. Само ти умееш да ме сфатиш и потапкаш по рамо со добар совет и грижни зборови. ТИ БЛАГОДАРАМ!!!
Хахаха поздрав до поздравов, значи поздрав и тоа специјален, поздрав над поздравите, по здрав здравје, и ондак то.
Не се признава, не си направила листа на сите зачленети. Нема лајк за тебе. Инаку, да не одам оф, веројатно сите ќе го пријават мислењето да си ја поздравам Трендафилка сограѓанката Ќе се начекаме некогаш во паланката.
СП до сите што растат, се развиваат, се движат, се размножуваат, дишат, се исхрануваат и живеат на оваа планета Земја, до тие од Марс нема поздрав. хе хе бацуфки.
Поздрав до Душица-Ск, затоа што ми одговори на ALL of the questions таму низ темите за лице, тело, коса итакамунатамутеми. Поздрав блонди. Фаќај благце.
СП до Данилела,секогаш кога ќе го прочитам корисничкото име ме потсеќа на една другарка И еден најголем поздрав до Хипстер Повелете женцки,земете си
До сите што стануваат рано. Можеби не сте знаеле, ама едно истражување покажало дека луѓето кои стануваат рано се поздрави, посреќни и поубави.