Лесковачка е уникатна ..... 7мица и мекдоналц се скапи фраерчиња Мислам ако треба да градиме некоја другарска врска тука на форумот , ќе те замолам без вакви работи Благодарам. Уште еднаш да се повториме ..... ВИЛИ ВИЛИ ДОЈДИ СЕГА ЛЕСКОВАЧКА НЕ ТИ БЕГА ЗГОДНА ДЕВОЈКА ЗА МАЛКУ ПАРИ КОМПИРЧИЊА ЌЕ ВАРИ СОСОВИ ГИ ИМА МНОГУ НА БРОЈ НО ИЗБОРОТ Е ТВОЈ ЕДНАШ ЌЕ ПРОБАШ ОД ВИЛИ И ДОБИВАШ ОРГАЗМИ МИЛИ kis4e Спојлер
СП до tinkerbelll и ќе ја замолам да ја тргне таа пицата од аватар оти не можам веќе . СП и до Hipster и CIA .
BlackSwan5 back to you Поздрав и подршка до Старкабс Гушка и до Циа И поздрав најголем до тебе, тето,тето од Америка со црвеното порше! И не заборавај не си дедо мраз па да доаѓаш после полноќ, скришум неосетно, а јас сабајле да се гушам во подароци Фала ти што ми скокаш по нервиве, и си жонглираш со хормониве, затоа се лигушам ко пи*е Другиот мецес ич не ми доаѓај...приватно
СП до Офи. Ти ја викаше Теди синоќа на бело вино, еве јас ти нудам црно..Да не се жалиш дека нема Спојлер И да видиш колку посебен вкус има...Ама дрма јако богами
Возвраќам поздрав до Старфиш и Дивинбатерфлај, особено зошто сте приземни и мили. Повелете уживајте! http://www.youtube.com/watch?v=8mQ4reLS8Lo