СП до Офи, кога ја слушнав песнава, ми текна на нејзиниот аватар. http://www.youtube.com/watch?v=WgCcjgQaFTo
Значи ли ова дека ако не ти стегнам лајк на мислењево дека поздравувам тука за мочано "Ми се допаѓа"? Да си прашам јас
Да си кажам јас мислење,иако е оф топик па нека се избрише ако треба. Што толку ви сметат поздравите во СП? Ако ми е драга некоја форумаџика овде е местото каде што можам да ја поздравам и го правам тоа.Не поздравувам без врска некои форумаџики но ми сметаат таквите коментари.Демек сите овде што поздравуваме,поздравуваме за лајк.Мислам...
Фала Hii те поздравувам и јас Да ги поздравам и Боа, Оффи, Љубам и колешкете ми Хипстар и Старфиш, кои полагаат деновиве. Кршете нозе девојки СП и до Роси и Спаркс - спремни за навивање? Недела е денот, ќе гази Милан
^ Абе недела е денот-ама ќе газат Македонскиве Ракометари Еве еден поздрав до нив Ќе ги бодриме како и кошаркарите-многу јасно!
СП до Chocolate.me, девојчее, мавтај кога ќе ме видиш, јас троа не догледувам! :geek: Пак те одминав, и те познав по палтото, отпосле дури.
Сакам да си ги поздравам Саја и Мимс... Затоа што и двете ми се многу мили и драги,и уживам да разговарам со нив!
Секако дека не значи. Не значи дека ако ставиш лајк го прифаќаш поздравот. Тука поздравите се за кога некој ќе ги прочита да се почувствува поздравено(?) ајде нека биде убаво . Стварно незнам од каде изникна тоа правило да мораш по дифолт да лајкнеш ако си спомнат во поздрав или спаѓаш во него. Толку од мене. Поздрав до тебе и до slavica999.
Ги поздравувам JuLleE и 1209 - многу фини девојки, секогаш со внимание ги читам. Плавуша - ќе фатиме ние на спортска кога-тогаш и има да частиме ко луди.
Поздрав најголем до мојата баба која само што ми се јави за да ми го честита роденденот ејј жена у години си гледа филмови навечер. Алал нека и е!!!
До сите обожаватели на Coldplay пред Paradise. Инаку немам ништо против песната, напротив многу е убава, но ме иритираат ''фановите'' на Фејсбук. http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e
Од оние најспецијалните... starfish SuperGirl2010 AnaKarenina Другите, во друга прилика, не сум ве заборавила. Ве сака сите, Сивото Мече