Сива мечка, плав слон... па то му доџе исто... Кај и да е, го мењам слонов, се изнарипа СП и до тебе Daniela
Сакам да си ги поздравам: Look - јас тука - тебе те нема, ти тука - мене ме нема . Стварно ми фалат оние денови кога трачаревме до сабајле и кога ни беше постојано досадно DeepBlue - зошто си го сакам најмногу . Срце бе, срце. Кој го запознал подобро би се сложил со мене . Еве и едно TheCandy880 - ПСССТ! Не кажувам на никој Annie.mk1 - ти реков на кафе ќе отидеме до среда, а еве го четврток , ама така испаднаа работите. Ќе се предоговориме И СП back до : Lepaaa, Divinebutterfly, k.i.m, Elennaa, WinnieThePooh, t.w.e.e.t.y, Yipman2, Adi888, Ann.94, HeelsLover......
До сите незаспани души со римејкот на Калиопи, супер испаднал... http://www.youtube.com/watch?v=5nafiNlgHtU
Поздрав бек за TeddyGrey И поздрав до Марама со апел да се активира малку повеќе. Ми недостигаат нејзините креативни, поизтивни постови
СП до Princess.S. Баш ти фала што ме окарактеризира така убаво .Само две нешта не се баш точни.Не сум баш дружељубива и ја сакам љубовта ама таа мене не ме сака .Кис до тебе . П.С. Па за Реал си навивам а за кој друг .
Ги поздравувам JuLiE и АнаКаренина. Сакам да ве читам многу. Давате посебно значење на форумов замене. Марамке и тебе те поздравува оти си мило нежно суштество, и би ти препорачала грабај се во животов оти ти тоа заслужуваш. И драго ми е што те знам и надвор од форумов. Еве ви посветувам една од моите омилени песни. http://www.youtube.com/watch?v=JnLPrEVasWE
Специјален до Лудото19. Алал нека ти е, во вакви времиња се гледа човек каков е. Нека учат другите од тебе, само тоа ќе ти кажам. Се можат да ти земат, и се можеш да изгубиш, ама насмевката нека ти стои. Ај хаг ју. Спојлер А вие што исправате криви дрини за тоа каков бил и каков станал форумов и што ти знам што, нека ви текне низ што се не поминуваат некои луѓе... Па малку да се подзамислите и да ставите прст на глава што е важно во живеачкава.
СП до Лудото многу ми е мило што сега те запознав и во овие моменти успеав да те гушнам.Неопсиво чувство на среќа ме опфати кога разбрав дека си ти.Да не беше дечко ми тука уште многу повеќе гушки ќе добиеше,ама ајде ептен сумливи да не му паднеме. Те бакнувам и се надевам на следната средба ќе има многу повеќе насмевки,него ли солзи И исто сакам многу специјално да ја поздравам JuLIE,зошто има проклето добри мислења!
СП до Горде за нејзината борба со ветерниците. И до Лудото, не знам за што се работи, ама се надевам дека на крајот ќе излезеш посилна.