СП ... до Хипица, Росоњерка, Ани.мк, Мерлинка, Старфиш, Мис Ричи, Анни, Гарпова, Пеликуна, Штрумфетка СП ... до Озбилна жена и Теодора Девојки и жени мои еве за едно убаво ваше претпладне .... од мене Посебен СП ... до Лудото
Ги поздравувам сите што знаат да си ги слушаат и негуваат нашите убави серенади. Повелете една од вчера ја слушам. http://www.youtube.com/watch?v=tJtReenYPxs
До Мимс и одата на една робинка до нејзиниот Величенствен И до Аrtemission, оти ќе се убива на 30 години мислев само јас ја имав таа мисла во младешките години дека на 30 ќе умрам због старост... имам уште помалку од година, ако ме снема скроз од форумов, мењај стратегија, друго и не знам што да ти речам
СП до Милјкович, Лепа и ако има уште некоја Вевчанка! И СП до феминките кои денес беа на карневалот, ако била некоја... Прекрасно беше.
Едно нај СП до marama . Ја почитувам зашто е многу директна, искрена, позитивна... Едно поздравче од срце . СП до eli25, thinkerbell, Theodora, ljubam, zhap4e, Gordana10... Добри душички! Бидете такви и понатаму .
Жапче нема бе, се предомислив Те поздравувам и јас тебе, истомисленику од детството Спојлер И ти упатувам еден апел (или молба како сакаш) додека имаш време да се предомислиш и ти И еден поздрав до Теодора, мозокот на форумов.
До teddybear Со надеж дека работите во нејзиниот живот ќе си дојдат на свое место, и дека пак ќе не дружи со нејзините позитивни постови