СП до Верните коментаторки на Љубов и Казана, такозвана Саваш , и продолжете уште пожустро, секој ден умирам од смеење, заради вашата луда но бујна фантазија. Јас ја сметав оваа и нејзе слините серии за бескорисни но еве се прелажав, на што се може Јасмин и нејзините луди приказни и случувања да те наведат да мислиш и коментираш свака ви част. И Спилберг вода во уши да ви носи.... Секоја чест
До сите што ќе ми пуштат барем делче среќичка за утрешниот испит. Многу ми треба. Сериозно многу. Фала ви, прексрасни сте.
СП до брат ми,ЧЕСТИТО ИМЕ и за многу години да го слави. Чисто денес сакав него само да го поздравам за моментите минати заедно и за се што сторил за мене.
Мечето ви праќа поздрав од Блгарија. На ситеееееееее и мушки и женски, и нервозни и весели и секакви. Ај мис ју, ви праќам љубов, бидете ми добри
И јас праќам специјален поздрав до Adi888, martinuska, BlackSwan5, HeelsLover, t.w.e.e.t.y, angel92, annie.mk1, ljubam, K.i.m, Gordana10, crazyinlove19, Miss.Ricci, Cynthia, Doozy, Maca99, GarpovaV, AnaKarenina, Lepaaa, Teddybear, crazylady, Yipman2, marama, Hiii заради тоа што сум си направила убав муабет,заради тоа што ми се допаѓаат нивни мислења и си ги сакам! Сигурно доста и ќе ми фалат,ама доста се за денес,да не речите пак списоци се прават... Повелете
За многу години нека е празников! Брат ми прави и именден и роденден (плус него паричката му падна!) __ *Поздрав до Ливинг Глам
СП до сите оние кои полагаат наредната недела. Нека ни е со лесно! Ќе си положиме, паметни сме си ние...
Наааај СП до мојот професор ЕП со песната: http://www.youtube.com/watch?v=bRdo7WXTVoM&ob=av2e Положиме еднаш, напиши една 6ка де!