Aу јас ич не сакам пастрмајлија затоа ќе ги поздравам тие(ако има такви) кои не сакаат пастрмајлија Hе можам да ја гледам, камо ли да јадам
^Лудо поздрав до тебе, не зашто неќеш пастрмајлија, туку зашто корисничково име тотално те опишува! Фалиш во Тв и Филм со твоите урнебесни коментари Барем мене празно ми е без тебе
До Н.а.т.а.ш.а. Срцка, морав да видам која си, и одвреме навреме да ти го отворам фб профилот за да видам дали конечно стави слика од себе. И го дочекав тој момент Ако случајно го читаш форумов, да ти кажам и да ја смениш сега ништо не ти вреди, затоа што ја даунлоадирав
Како мор нејќеш пастрамалија? Мхм..ах сега да има една СП најголем до тебе Лудо И до Трендафилка Ве гушкам женцки Редактирам: Марама се токмам веќе некое време да ја поздравам . Марамке и за тебе една гушка и еден
Специјален поздрав до сите оние кои уживаат во музиката на „Куку Леле“. Секоја нивна песна, лично мене, ме погодува „на левата страна, мамо, близу до срцето..“ http://www.youtube.com/watch?v=q3yVXa4sGkQ
СП до Мартинушка. Не си свесна што се не би дала да имам сестричка на пат. Навистина си срекница, се надевам порагајот ке помине нормално, и известувај овде важи?
сп до N.A.T.A.S.A и нејзините обиди за враќање на форумот со и до офи која ќе ми ја даде сликичката нели