Еден весел и пијан поздрав до: Лудото кое е силно, мило, секси и непокорливо. Силно те гушкам, ти си инспирација за сите лабилни и нестабилни душички! ТедиМече - најмила. Не постои подобар збор. Офспринг. Crouching Tiger, Hidden Dragon - ништо подобро не ја опишува. Лилит. Лилитко мори, фина си по душа, не туку глуми лоша! Најубава и Дузи! Тууу момиња, ептен сте на место! Росонерка и Марама! Момиња, вие уште повеќе! Еми... толку.
До свекорот мој со песната http://www.youtube.com/watch?v=VVdt9_8o2ec делот од 1мин натаму со се рефренот
Ја поздравувам Гоу Грил, утрото ми почна со твоите постови, ти посветив внимание, и се што можам да кажам која смиреност и приземјеност, секоја чест. Чуј ја многу е убава- http://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg
До Wild.Child, ми се чини не сум те поздравила до сега, а баш си ми интересна и сакам да те читам, ме потсеќаш на мене пред неколку години. Иии убав ти е потписот.
Поздрав бек до тебе MandyLane, ти благодарам и навистина пријатно ме изненади со поздравов. Имај убаво недело попладне.
Ја поздравувам девојката која ги напиша стиховите БРАЈТ. Мислам и сфаќам и те како треба да учам од вас помладите. И темното небо ќе секне за нас - љубовниците. Има толку многу како нас, нема веќе каде да не скрие. Небото плаче, врне, грме, се вие, ене го: темни облаци се насобрале. Не сака тоа така на љубовта денот да и го одземе. http://www.youtube.com/watch?v=8A7YIyPm ... re=related
Сп до Љубам.. Спојлер Ептен сакам да те читкам .Ти си една прекрасна личност,полна со изненадувања и од тебе се очекувам .Супер луда мамичка со најубава и најтопла насмевка.Имаш прекрасна ќерка,личи на тебе ( Ја видов во Лични професионални фотографии ). Епа и тука морам да те пофалам,ти си роден фотограф Совршенство си Те гушкаммм Исто така сп и до Серафима. Спојлер Нај невина личност,и една од најдобрите,за кратко време и ти ми го освои срцето..Те гушкам и тебе
Поздрав и до тебе Snowdrop. Специјален поздрав до TeddyGrey. Мило ми е што ја гледам се’ порасположена. Да, животот навистина е убав.
СП до Душица, одамна не сум ја поздравила и ако ме видиш негде да ме застанеш, а не ко тогаш! И сега приметив, сме имале ист број допаѓања
СП до Divinebuterfly, TheCandy880, tinkerbell, Peperutka90 зошто сакам да си ги читам многу и сакам да си ги видам скоро!! И нашата најнова членка glenn која од старт ми е многу интересна.
Сега сакам да поздравам некои драги личности што ми се тука и што со задоволство ги читам. Гордана10 - што мисли дека уште е сериозна ама мене не ми изгледа воопшто како таква. Знам дека имаш долга црна коса и шкорпија плус уште толку те почитувам Кенди,видов си ме поздравила.Одамна се немаме читнато,а баш читнав некаде за штипска пастрмајлија.Ти завидувај еј Россонерка мислам дека ти ја отвори темата и Македонска кошаркарска репрезентација,сега и за ракометната. Исто и оваа тема ќе ми биде знам една од омилените и се чувствува тоа со какви емоции посебни пишуваш таму Хипстер сакам да ја поздравам,ми стана една од поомилените форумџики и драго ми е што има такви како тебе што не подпаднале под влијание на турско/индиски серии. Ким - Дуперот може некогаш ќе ја разрешиме оваа мистерија