А бре, само ние од наредниот понеделник тргнуваме на школо. Возвраќам на поздравт на firequeenn и Гордана, еднаш ме беше поздравила.
Хехе, добро ме знаеш пријателке. =) Ме има фатено, и тешко дека ќе ме испушти наредниве денови. Уште сега одбројувам до утрешниот натпревар со Германците. =) СП и до тебе. =) А воедно, СП и до Гоу грл, Реина, Пеликуна (Пеци ), Пупи.грл и Пеперутка90 - девојките без кои тешко дека би минувал толку време на форумов. =) СП и до друже Јип40.
Поздрав до Еленнаа бидејќи ме изнасмеа потписот И поздрав до сите оние кои пазарат низ маркетиве со мали колички (најзабавни ми се )
Еден голем поздрав до Магнолија. Ептен мераклиски си ја читкам. И се надевам дека се пријавила за колумните на Фемина, кревам два прсти дека редовно ќе ја читам
СП ... до Менди Лејн ... исклучително паметна и мудра цурка Морам да додадам уште еден поздрав до Мистериозната ... девојко, врати се фалиш
..иако не сум многу активна во последно време, сепак следам колку што можам и ја користам мојава кафе-пауза да поздравам неколку фини девојќи кои гледам им текнало на мене : anneyy, Elennaa, ines.h, Artemission ви благодарам на поздравот и ве гушкам најсилно!
СП до птиците: Вајлд Ч. ангел92, Лов, Гарпи, ТедиГреј и сите што некогаш летале со мене Особено Вајлд дека многу сака да лета
Лелее,неможам да се соземам од смеење Луда си,мајке ми Поздрав и до тебе и до Ади,ви праќам многууу гушки
НајСп до тедигреј, Лепа, најти, крејзилејди, и лудото Сп до сите оние кои барем еднаш квалитетно се разочарале од личност на која многу и верувале! Памет за друг пат
Поздрав до тинкрбел затоа што многу ми изгледа вкусно пицата на нејзиниот аватар Кога и да ја погледнам ми се пријадува Позз девојко
Pelikunce СП до тебе,пошто не си имаме пишано,ама те читкам,ќе се среди се Поз и до Juicy,ете и таа ми фалеше
Сп до сите битолчанки. Јака ви душа како издржувате на ладното. Повелете по едно топло чајче за загревање . Spoiler Се надевам дека не сте вакви !
Специјален поздрав до сите феминки! Ве поздравувам од Банско и да ви кажам овде е -11(т.е. вчера беше толку) али да ви кажам дека горе на стази е мразарник Иначе овде врие македонци мислиш во Македонија си а не во Бугарија! Како и да е имајте убави моменти и уживајте го распустот(тие што се на распуст)
http://www.youtube.com/watch?v=5LHqjNzT ... re=related сп до Марама, онака ја слушав песната и ми текна