Сп до сите што имаат многу за учење и немаат време ни да го видат сонцето надвор сп до Децтвото И среќни празници со многу љубов и успеси
Девојки надвор е грч ајде да си направиме мезе од пршута и малслинки и да сме пред фемина и секако една чаша црвено вино!!!!!!
СП до полуимењачката TEDDYbear... Денес виде со каква будала си имаш работа... Јака ти душа... И фала што ме трпиш. А не сум лесна за трпење
До татко ми кој навива од другата соба и кој се дере како ненормален нека си се радува А да го поздравувам и поради тоа што ми ја отвори вратата од тараса а он си отиде во другата соба. I hate you
...до џенцките од темата за ракометниот натпревар. Ќе го тепаме судијата? Не можам ни правилно да си се нашминкам ради него.
СП до Жапче и ЛивинГлам за несебичното давање `ми се допаѓа`. Спојлер (додека многумина се себични, со страв да не тој другиот има повеќе. ) Ај, наздравје.
Неколку денови шеткав, сега тука сум пак само некако сеуште порадо ги отварам вратите од својот плакар кон фемина одколку оние од моето секојдневие со сите проблеми, радости и збиднувања. поздравче
СП до чешката ракометна репрезентација. Жалам момци, но ете, се погодивте вие како нашата карта во еден правец за пласман понатаму. Така што, уживајте до задутре на европското првенство. Фалачаопријатно.